2018. április 25. szerda - Márk
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Őszike
        
2018-04-16 13:22:05   (47396)
  Áldás, békesség!

Kedveseim, kicsit elmaradtam, de semmi dráma, csak sok volt a tennivaló, nem nagyon maradt energia a gépezésre.

Egyik nap sokat gondoltam ám Rátok, konyhanagytakarításba fogtam, szemüveggel! Előző nap épp itt volt az olasztanárnőm, akinek elmondtam, hogy másnap alapos ganézásra készülők. Nézett rám nagy szemekkel és azt találta mondani, hogy: de hiszen ebben a konyhában műteni is lehetne akár...

Nem részletezem, de majd három órát sikáltam a "műtőt", szinte négyzetcentiméterenként. Volt ám mit...akár hiszitek, akár nem. Azok az apró, gombostűfejnyi pöttyök, amik szabad (vaksi) szemmel tényleg nem tűnnek fel...nahát. És a legszebb, hogy minden konyhai tevékenység után feltakarítom a munkaterületet, ahogy kell. Ezek szerint valamit mégis rosszul csinálok...

Tegnap a Dunán volt a Napfény íze....látta valaki esetleg végig?
 


Válaszüzenet:

 Bejcsa
        
2018-04-16 17:45:54   (47398)
 
Őszikém, én meg majd egész nap eü-ztem, legtöbbet a szemészeten tartózkodtam, hogy ott mennyit kell várni. Hát még hogy összevissza csöpögtetik az ember szemét minden nyavalyával és megint várni és utána szinte nem lát az ember semmit, mert még most se nagyon, hogy az a.. De holnap folyt. köv. mert labor.


Ó, az igen, nagyon ügyi voltál és fáradhatatlan, hogy olyan alaposan csiszatoltál, a jó ég tudja, hogy miért van az, hogy a kipucevált terület sehogyse hálás, mert már pár nap múlva újra lehetne kezdeni, nincs igazság. Valahonnan pillanatok alatt lepős por jön és olyasmi pöttyök, foltok, amiket tényleg csak nagyítós szemügével lehet észrevenni.


Nem láttam a filmet most, egyszer igen, méghozzá moziban, de nagyon régen, és abból gondolom, hogy amellett, hogy irtó szépen van fényképezve, nagyon nem tudott maradandó élmény lenni nekem, merthogy semmi nem jön elő, hogy mi is volt a sztori, csak nagyon  halványan, sorry.


Puszi !


 Név:         Jelszó: