2018. április 25. szerda - Márk
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / Macskaklub
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Bagheera the panther
        
2018-04-14 08:05:01   (27972)
  Sziasztok, szép hétvégét kívánok Mindenkinek! :-)

Vagyok, csak kicsit sok az elfoglaltságom az utóbbi időben. Húsvétkor kirándultunk, Zalaszántóra indultunk, de leragadtunk Balatonfüreden, és útközben is érdekes dolgokat találtunk. Hozok majd képeket. :-)
Aztán a munkahelyen a választás előtti pénteken hirtelen pánik lett, gyorsan meg kellett csinálni egy csomó mindent, amit addig félretettek, jó sokáig bent voltunk, míg Sárkiék buliztak. :-) Ezen a héten (meg ezután is) pedig mindent elő kell venni, amit szintén a választások eredményére várva pihentettek, jönnek-mennek nálunk a "nagy emberek".
Múlt hétvégén Egerben, Parádon, Parádsasváron jártunk, nagyon szép, feltöltős kirándulás volt az is. Megnéztük Egerben a Beatles múzeumot, Közép-Európa legnagyobb Beatles múzeuma/gyűjteménye, érdekes volt. Parádsasváron a kastély szokás szerint gyönyörű, ahogy a környéke is. :-)

A héten sajnos meghalt az egyik unokabátyám. 53 éves volt, a szíve vitte el, állítólag egy pillanat alatt. Vidéken rövid időn belül van a temetés, tegnap megtörtént.

Kicsit el vagyok maradva a házimunkával, de ez tulajdonképpen nem is érdekel annyira. :-) Tegnap megfőztem mára, mindjárt kimegyünk a piacra, aztán még nem tudom....Szép, napos idő van, Suzy is vágyik a szabadba, mi is. :-)
A hétvégén néptánctalálkozó/táncház és népművészeti kirakodó vásár van, azt hiszem az Arénában, majd megnézem pontosan. Holnap meg Vácon a szokásos, havi vásár. Ha jó idő lesz, nagy vásár lesz, biztos tudok venni olcsón, 1000-1500.-Ft-ért szép tavaszi-nyári holmikat.

Anyócám, nagyon sajnálom a helyzetet, sajnos ahogy írod, nincs mese. De remény az midig van, kell, hogy legyen!

Terike, szorgos, eredményes hétvégét kívánok Neked!

Mócika mostanában nem írod, mi van a kórussal, a szereplésekkel? Meggyógyultál már?

Sárki, ebben a szép időben gondolom Ti is leginkább az állatkákkal foglalkoztok. :-) A kellemetlen kolléganő elég tipikus, sajnos mindenhol van belőle, és mindig azt találja meg, aki nem zavarja el, aki szóba áll vele. Mert ki másra ragadna rá, ha mindenki más faképnél hagyja?
Lehet, hogy Neked is mindig ott kellene hagyni, valami sürgős, egyéb munkára/tevékenységre hivatkozva. Csak észreveszi magát....

Nem tudom, Ti olvastok-e híreket, én most kicsit félek. Az USA az éjjel bombázott Szíriában, pedig az oroszok korábban már szóltak, hogy nem kellene.....remélem, nem lesz baj....
 


Válaszüzenet:

 terimamy
        
2018-04-15 09:48:06   (27977)
  Köszönöm Bagíra !  Név:         Jelszó: