2018. április 25. szerda - Márk
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 margareta68
        
2018-04-13 09:12:22   (47367)
  Sziasztok! Szép jó reggelt!

Beuska nálunk akkor megelőzött az eső, éjfélkor végre elkezdett villámlani, dörögni , na mondom oda az éjszakai alvás, de megpróbáltam tenni ellene és bekaptam egy fél altatót, így szerencsére hajnalig sikerült is, mert a férjem meg 2 óra körül ébred fel rá, akkor még jócskán dörgött és verte az eső az ablakot is. Most végre megnyugodhatok egy ideig a virágaim miatt is, elég jól beázott a kert, persze elég egy hülye szeles nap és ezek a 25-28 fokos napos melegek és már ki is szárad a föld!:(
Vicusom tényleg eszméletlen már ez az idő, ahogy előre is gondoltuk, hogy nagyon szeszélyes változékony lesz, már most nyári meleg van, alig kókadoztunk mi is tegnap mikor elmentünk egy kis sétára, 28 fokok voltak, majd megfulladtam, a levegő is állt, sehogy sem jó már nekünk, sosincs kedvünkre való idő!:( Ahogy Tina te is írod, mi is azt látjuk, hogy annyira össze-vissza öltözik mindenki, mert egyszerűen nem lehet eltalálni, mit is vegyen fel az ember, hogy ne kelljen kézben cipelni se a ruhát, de ha elbújik a nap, vagy jön egy szél, akkor meg nehogy fázzon, ez főleg a reggel dolgozóba menőknek még nehezebb!:(
Ahogy visszanézem néha az időjárási feljegyzéseimet, amit már a 90-es évek óta írogatok (eleinte még füzetbe, de most már fenn van a sz.gépen is) magamnak, hát egyre jobban meg kell ezt szoknunk, ha tetszik, ha nem, ez lesz!:( Tavaly is ilyenkor, hó közepén volt a hóvihar, hóakadályok!:(...reméljük az már csak nem lesz, hisz megvolt márc-ban, de ki tudja még előre?

Vigyázzatok magatokra, legyen nyugisabb a napotok!


 


Válaszüzenet:

 Bejcsa
        
2018-04-14 06:08:36   (47374)
 

Na jól van Margó, hogy volt nektek kiadós eső, nagyon jól jött a kiskertnek. De mivel dörgött meg minden, nektek nem tett jót éccaka, rémes, hogy amúgy sincs már ideális alvás, de még akkor hangos zuhé is jön. Bár ahogy írod is, amilyen kiszámíthatatlanná vált az időjárás, akár még koranyári tél is jöhet hóval, brrr.


Ma menek át a házba, az újonnan kialakított helyekre a jányom vett mindenféle virágokat, ma ülteti el őket, kíváncsi vagyok.

 Név:         Jelszó: