2018. május 20. vasárnap - Bernát, Felícia
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Gázpisztoly
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 zora81
        
2018-02-12 10:14:57   (118864)
  Egyreszt itt sokat tervezni nem kellene, meg a gp verzio is evtizedek ota letezik, kalibert kell valtani, es normalis fesztelenitot belerakni a hasonlo Rohmorol koppintva.

De ha mar innovacio, ha en ilyenbe olhetnem a penzemet, akkor muanyag gp fejlesztesbe fognek, de nem egyszeruen muanyagzokni rahuzasaval, hanem normal acelbetetkkel a szanvezeto es a cso eseteben. Es szerintem megerne egy probat, hogy a szan is hasonlo eljarassal keszuljon, most mar volna olyan tartos, mint a spiater. Es igen, ha rajtam mulna, ez valami DAO PPK format kapna, mert az egy rejtett viselesre, zsebben hordasra idealis kialakitas.
Szerencse, hogy nincs ra lehetosegem, hogy ilyesmire szabjam el a penzt.
 


Válaszüzenet:

 Martin Riggs
        
2018-02-12 10:42:18   (118866)
 
Ha új GP tervezés, akkor az alábbi szempontokat venném figyelembe,

- Rejhetőség, (súly, méret)


- Letisztult forma, semmi cicoma, semmi szirszar amibe akadhat a ruházat. Külső kakas sem!

- Vonzó külső, nem valami nyominger nettó funkcionális kialakítás. El is kell tudni adni azt a szerkentyűt, nem csak használni kell jól tudni. A legtöbb ember nem látja a funkcionalitást az eszköz mögött, csak ha már más miatt megvásárolta a vonzó eszközt. Ez igaz bármire!


- Olcsó gyárthatóság!!! (Spiáter, és műanyag önvény, kevés acélbetéttel a szükséges helyeken.) Nemes dolog a csúcsminőség, és a szofisztikált tervezés, de a kutya nem fizeti ki. Gazdasági csőd lenne a termék sok acél alkatrésszel.


- Egyszerű karbantartás. Belső szerkezet legyen egyszerű, és hülyebiztos! A szét, és összeszereléshez ne kelljen szerszám! Ilyen szempontból is jó a DAO szekezet. Nagy keresztmetszetekkel, hogy ne kopjon el gyorsan a revol


-A tárkapac minimum 6+1 legyen, de jobb lenne a 10+1. Műaanyag tokkal a két soros tár sem teszi dagivá a fegyvert. (lásd Ekol ALP) Név:         Jelszó: