2018. május 20. vasárnap - Bernát, Felícia
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Gázpisztoly
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 zora81
        
2018-02-12 10:14:57   (118864)
  Egyreszt itt sokat tervezni nem kellene, meg a gp verzio is evtizedek ota letezik, kalibert kell valtani, es normalis fesztelenitot belerakni a hasonlo Rohmorol koppintva.

De ha mar innovacio, ha en ilyenbe olhetnem a penzemet, akkor muanyag gp fejlesztesbe fognek, de nem egyszeruen muanyagzokni rahuzasaval, hanem normal acelbetetkkel a szanvezeto es a cso eseteben. Es szerintem megerne egy probat, hogy a szan is hasonlo eljarassal keszuljon, most mar volna olyan tartos, mint a spiater. Es igen, ha rajtam mulna, ez valami DAO PPK format kapna, mert az egy rejtett viselesre, zsebben hordasra idealis kialakitas.
Szerencse, hogy nincs ra lehetosegem, hogy ilyesmire szabjam el a penzt.
 


Válaszüzenet:

 gvass1
        
2018-02-12 10:34:11   (118865)
 


A PPK/PPK/S forma eseteben az Umarexnek van egy alapveto konnyebbsege, hogy ott gyartjak hazon belul ugyanazt spinyoterbol .22 LR kaliberben, acel, fesztelenitos elsutoszerkezettel, imho idealis lenne gp-re atmunkalas szempontjabol.

A muanyagtokos eseteben en muanyagtokos single stack subcompact format koppintanek: SW MP Shield, vagy Glock 42/43 adja magat. Mindkettonek a nevhasznalati joga is naluk van.

De barmelyik is valosulna meg (nem fog), mi sokra nem mennenk vele, mert 50-70 ezer forintos gazpisztolybol nem sok fogyna nyomorisztanban.

A torok talan 2-3 even belul lekoppintana, az jo lenne:-) Név:         Jelszó: