2018. május 22. kedd - Júlia, Rita
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Bejcsa
        
2018-02-12 05:58:25   (46595)
 

Vicuskám, most nem merek videót se nézni, mert már egy órája xarakodok a géppel, nyócvanhatszor indítottam újra, erősen barátkoztam a gondolattal, hogy laza csuklómozdulattal kivágom a gépet teraszajtón keresztül a parkolóra, annyira tud idegesíteni az ilyen, már megfigyeltem, hogy hétfőn majdnem mindig úgy indul a nap, hogy a gép nem akar működni, lehet, hogy az a szerencsétlen szolgáltató ilyenkor karbantart, vagy mi az édesanyját csinál, mert ugye nem a géppel magával van baj, de úúúúúúúúúgy visszasírom ilyenkor a postagalamb-korszakot.

Ha egyszer hirtelen eltűnnék, mint erdőben a vadnyom, akkor nem ám azért, mert kinyiffantam - legalábbis remélem -, hanem mert teljesen elegem lesz a gépi világ összes "öröméből".


 


Válaszüzenet:

 Őszike
        
2018-02-12 08:37:01   (46604)
  Beusom,

megnyugtat, hogy nemcsak én érzek így a masinérával kapcsolatban. Olyan indulatokat tud belőlem kiváltani, ha épp olyanja van, hogy "kikezd" velem, de olyanokat....
Így érezhettek a munkások, amikor szétverték a gépeket, csak persze más okból. Most épp fontolgatom egy ideje, hogy visszacserélem az "okostelót" a "kisbutára", mert abból is elegem van.

Nyilván bennem a hiba, de tudjátok rólam, hogy nekem a gyufaskatulya is GÉP😁😁😁, ennélfogva nincs min csodálkozni...a masinák emiatt rendre kiszúrnak velem, ahol csak tudnak.
 Név:         Jelszó: