2018. február 21. szerda - Eleonóra
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Éles fegyverek, sportfegyverek, lőterek, sportlövészet
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Toto atya
        
2018-02-07 10:59:23   (45493)
  A vadászvizsgával egybevont sörétes-golyós fegyvervizsga nekem anno a habos kávénál is lightosabb volt. Semmiről sem volt szó. Illetve de: mi a szabályszerű tárolás, és beszéljek a 7,62x54R lőszerről. Három mondatot mondtam, OK megvan.
Igaz ott meg a gyakorlati részére kellett készülni rendesen, még külön gyakorolni is jártam korongot lőni, hogy meglegyen a vizsga. Nincs igazság.
 


Válaszüzenet:

 Martin Riggs
        
2018-02-07 11:34:18   (45495)
 
Anno amikor én voltam, ott az írásbelin ment a kiejtés. A szóbelin nagyon hülyének kellett lenni, hogy kidobják az embert. A gyakorlaton meg nem tudom mit kellett volna tenni a bukáshoz. Szerintem minimum lábon kellett volna lőni a vizsgabiztsot. Mondjuk a feladat sem volt nagy. Töltetlenség ellenőrzése, lőszer átvétele, 2db lőszer betárazása, két lövés leadása lőirányba, majd fegyver töltetlenségének ismételt ellenőrzése, lőállás szabályos elhagyása.


Egyébként a droidok nálunk is nagyon sötétek voltak. De nekik nem is kell agytrösztnek lenni. Az a dolguk, hogy a parancs / utasítás szerint, ész nélkül lemészároltassák magukat. Ennyi. 

 Név:         Jelszó: