2018. február 18. vasárnap - Bernadett
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Fegyverliberalizáció
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 gvass1
        
2018-01-17 11:31:01   (11395)
 
ÚJ CIKK!
Véleménycikk - 3D nyomtatás és a rendőri gondolkodáshttp://www.kaliberinfo.hu/cikkek/velemenycikk-3d-nyomtatas-es-a-rendori-gondolkodas
Egy volt igazgatásrendészeti kiemelt fegyverrendészeti főelőadó, Dr. Szabó Csaba (PhD r. őrnagy, tanársegéd.) még a 3D nyomtatókat is nyilvántartásba venné és hatóságilag ellenőrizné, nehogy esetleg fegyvert lehessen nyomtatni azokon. Legalábbis többek között erről szól a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nemzetbiztonsági Intézetének gondozásában megjelent Nemzetbiztonsági Szemle 2017. IV. számában publikált "A 3D nyomtatási technológiával előállított tűzfegyverek biztonságpolitikai kihívásainak vizsgálata a fegyverrendészet aspektusából" címet kapott tanulmány. Ehhez fűznénk néhány kritikai észrevételt.


 


Válaszüzenet:

 Poresz
        
2018-01-17 12:20:02   (11398)
  Iskolapéldája annak, hogy a biztonságra való hivatkozással hogyan csökkenthető a szabadság. Pont, mint amikor vitapartnerem azt mondta, hogy azért kell betiltani az Ubert, mert így több képzetlen sofőr van az utakon, ami veszélyes és több balesethez vezet. Duma az mindig van, vagy ahogy kisöcsém mondja: “Jó kifogás sose rossz.”

A gazda nem azért zavarja el a rókákat és farkasokat, hogy jó legyen a háziállatainak...
 Név:         Jelszó: