2018. május 21. hétfő - Konstantin
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Fegyverliberalizáció
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 gvass1
        
2018-01-17 11:31:01   (11395)
 
ÚJ CIKK!
Véleménycikk - 3D nyomtatás és a rendőri gondolkodáshttp://www.kaliberinfo.hu/cikkek/velemenycikk-3d-nyomtatas-es-a-rendori-gondolkodas
Egy volt igazgatásrendészeti kiemelt fegyverrendészeti főelőadó, Dr. Szabó Csaba (PhD r. őrnagy, tanársegéd.) még a 3D nyomtatókat is nyilvántartásba venné és hatóságilag ellenőrizné, nehogy esetleg fegyvert lehessen nyomtatni azokon. Legalábbis többek között erről szól a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nemzetbiztonsági Intézetének gondozásában megjelent Nemzetbiztonsági Szemle 2017. IV. számában publikált "A 3D nyomtatási technológiával előállított tűzfegyverek biztonságpolitikai kihívásainak vizsgálata a fegyverrendészet aspektusából" címet kapott tanulmány. Ehhez fűznénk néhány kritikai észrevételt.


 


Válaszüzenet:

 aksurv
        
2018-01-17 12:18:48   (11397)
  Mokas ez a tanulmany, a keses teherautos es a savas tamadasok tukreben.
Raadasul az elmult 500 evben Magyarorszagon gyakorlatilag csak az allam kovetett el a sajat allampolgarai ellen tomeges aldozattal jaro terrortamadast, azaz fegyvertelen emberek ellen megfelemlitest szolgalo nagy sajtonyilvanosaggal vegrehatott sokolo tamadast. Sortuz tomegbe loves dunaba loves arokba loves, deportalas. Nem kene a sok ezer aldozat miatt az allami fegyvertartas korlatozni?
 Név:         Jelszó: