2018. március 21. szerda - Benedek
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / Macskaklub
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Mócika
        
2018-01-13 10:03:27   (26973)
  Szép napot mindenkinek.
Sárkikám most megijesztettél, mert Ciluka is átalussza az egész napot és éjjel meg hangosan nyávogva sétál fel-alá a lakásban és rendetlenkedik. Akkor ez már szenilitás? 13 éves lesz a nyáron. Bár úgy tudom a cicák hosszabb életűek a kutyuknál.
Nem akarom elkiabálni, de nem fáj már a fogam helye, nem is kaptam tegnap tampont.Még szerencse, mert vasárnap munka van, megyek videózni.
További szép napot.
 


Válaszüzenet:

 Sárki
        
2018-01-13 12:09:28   (26982)
  Sziasztok! Szép hétvégét mindenkinek!

Bár itt sajnos esős, nyálas idő van. Pedig ma akartunk egy nagyot sétálni a kutyukkal. :(

Éjjel nagyon jót aludtunk, hál'istennek, Erik is. Mondta, hogy hallotta Dömpike nyeldeklését időnként, de azért tudott aludni. :) Amikor én fel-felriadtam (leginkább amiatt, mert Csipike rajtam aludt, akármilyen pózban feküdtem), teljes csöndben, nyugalomban volt Dömpike. Reggel fél 8-ig bírta, nem is jelezte, hogy ki akar menni.

Nekem is eszembe jutott, Mócikám, hogy Ciluka éjjeli éberségét és a nappali alvását a kora okozza, csak azért nem írtam, mert nem akartalak megijeszteni. De szerintem ez még nem azt jelenti, hogy szenilis, csak valamiért átállt a szervezete. Persze a maga 13 évével már ő sem mai leányzó, de igen, a cicák azért hosszabb életűek. Nem tudom, náluk ez hogy működik, szintén olyan gyakori-e ez a szellemi probléma, mint a kutyáknál. Mamuskánál például nem észleltem ilyesmit, csak annyit, hogy ő is nagyon igényelte a közelségemet.

Örülök, hogy nem fáj a foghelyed. Maradjon is így. Holnapra jó fellépést Papuséknak, és kellemes kikapcsolódást nektek! :)
 Név:         Jelszó: