2018. március 24. szombat - Gábor, Karina
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Mamsi
        
2018-01-13 06:03:29   (46094)
  Beuskám,
pontosan azokat írtad le érvként a kád mellett, amiket magam is leírnák.
Mivel állandóan szédülök, nem merek egyedül zuhanyozni, csak ha Apus is itthon van, mert nem akarom, hogy belezuhanjak azokba a nagy üvegtáblákba, és kivérezzek, mint egy disznó, mire valaki rám találna. A csúszást megoldottam egy spéci fürdőpapuccsal, de eleinte nagyon sokszor megcsúsztam én is. Pont pár napja forráztam le a nyakamat hajmosás közben, mert én is véletlen hozzáértem a csaphoz, és nem vettem észre, hogy áttoltam a forró víz irányába. Belülről a puceválása egy kész agyrém, a vegyszereket, amik tisztítanák nem bírom beszívni, fuldoklok, ezért használom a citromot inkább, amivel nehézkesebb viszont  a dolog, ahhoz, hogy takarítsam, és utána körbe le is tudjam mosni egy szál bugyingóban kell lennem, mert különben mindenemet összekenek, aztán meg bevizezek a lemosáskor, szóval úúúúúúútálom, de nagyon.
Én nem akartam a fülkét, de férjem ráizgult, mikor a nővére lecserélte a kádját, és nekünk majmolni kellett. Nem, mintha ő sokat használná, a gyárban fürdik, itthon csak nagy ritkán, de én szívok miatta. Ráadásul nem elég, hogy Apust győzködnöm kellett, még nővére is beleszól mindenbe, és nekem magyarázkodnom kell, meg vitatkoznom, hogy a saját lakásunkban miért akarok ezt, vagy azt csinálni. Nagyon bosszant a dolog, és sokszor tartok tőle, hogy egyszer el ne szakadjon a cérna nálam, mert akkor csúnya vége lenne, Apus miatt nyelek csak mindig, de irtó nehéz.

Óóó, csodás lehet a tyúkhúsleveskéd, ahogy olvastam, hogy milyen szép lassan fődögélt, mindjárt térdig ért a nyálam. :DDDD
Kötögetéssel csak óvatosan, nehogy kiújuljon a megerőltetés a kezedben. Puszika 


Válaszüzenet:

 Bejcsa
        
2018-01-13 06:38:53   (46097)
 
Vicuskám, igen, még egy picit fődögél a tikleveske, isteni illattya van, vele nincs is más dolgom, de úgy jöttek össze a kívánt fogások, hogy jól elszórakázom még majd órákig, azért ennél okosabban szoktam általában összeállítani a menüt, hogy ne kelljen az egész szombatot átfőznöm, de most így sikerült, igencsak álmoska vagyok még, ilyenkor többszörös ideig tart, amíg kilogisztikázom, hogy milyen munkamenet jöjjön egymás után.


Jól is teszed, hogy visszacsináljátok ti is kádra a kabint, az egy dolog, hogy kényelmetlen az, de még veszélyesebb is jóval, mint a kád, ki gondolta volna. Már nem azért, de az Apusod nővére mi a bánatot szól bele bármibe is, valahogy szép szelíden, de határozottan állítsd le, a ti háztartásotokban nem az ő véleménye a mérvadó, a csudába is. Ezekkel a sógornőkkel folyton csak a baj van, van, hogy inkább, mint az anyóssal. De nem szabad hagyni.


Vigyázok a kötödével, nem  hiányzik, hogy megint kínlódjak a gyulákkal.


A Müller-idézettel nekem csak az a gondom, hogy Müller, mert nekem ő már régóta túl geil, túl pátoszos, túlbölcs, és minden könyve félig az előző, lehet, hogy nem veszi észre, hátha az olvasó se. Érti az ember, hogy ő már megjárta a hadak útját meg a túlvilágot, csak túlságosan elhiszi, hogy nála van a bölcsek összes köve, pedig azért annyira nem. Bár ez is ízlés, igény és hatás dolga, ugyi?


Puszi !

 Név:         Jelszó: