2018. március 24. szombat - Gábor, Karina
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Bejcsa
        
2018-01-12 16:13:30   (46086)
 
Persze, ha van a közelben piac és ott igazi őstermelők árulnak, akkor jobban jár az ember, ha tőlük vesz néhány fontos dolgot, ilyen a bab is, hamar puhára fő és finomra, mert náluk idei van, nem több éves, mint sok boltban, néha leveszöldséget se árt tőlük, ha tanyasi tyúkhoz jut az ember, mert egészen más, mint a bolti zőccség, hagymát, újhagymát, sőt vettem itt már tőlük tojást is, nem is drágább már, mint a bolti, mert az is már aranyárban van, viszont az övék tényleg tanyasi és boldog tyúkos.

Ó, már fél éve kicseréltük a kabint kádra, utólag se jövök rá, hogy képzeltem, hogy jobb lesz az, mert eljő az idő, amikor már nem tud az ember bemászni a kádba és kikecmeregni se, ehhez képest abból a hülye kabinból ki- és beszállni és benne tartózkodni is rémálom volt, estem-keltem többször, a forró víz akkor is jött, ha nem akartam, mert véletlenül hozzáértem a csaphoz, és akkor még nem beszélek arról, hogy milyen irtó nehéz tisztán tartani, makulátlanra meg egy használat után már nem sikerül, attól is függ, hogy mennyire van kemény víz a településen, tele olyasmivel, amiből irtó hamar vízkő telepszik mindenre. A kádacskám meg olyan klassz kiképzésű, hogy szépen ücsörögni is tudok benne az egyik oldalán, és van olyan része, hogy minden gond nélkül lépek bele és kifele is, elmerülős feredőzés forró vízben is lehetséges lenne, ha egészséges lenne, de nekünk már azt nem szokták javallani, mer ugye nyomat van, meg minden bajunk van, de a kádacskát két perc alatt csilivilire lehet varázsolni, ez nagyon fáintos változás.

Holnap nálam nagyon tyúkleves lesz, ma hat órán keresztül gyöngyözve főztem a tikot, most hűtöm, be frigóba, aztán holnap folytatom, a levesbe már majd csak a cérnametélt kell, a husit be a sütőbe, szép ropogósra sütöm, krumplipiré lesz mellé jó habosan és párolt káp. is, de még kap a banda háziparadicsomlében húsgombócot és gyümitojtát.

Ó, a par. káp. isteni fokhagymás husival is !

Jól teszed, ha nincs kedved csinálni semmit, akkor nem is erőlteted, nálam is van olyan, hogy semmit csinálni sincs kedvem az égegyadta világon, ilyenkor kulminálnak a gondok-bajok, nem mindig tudja azokat az ember a/a tenni higgadtan, van, hogy elővesznek, és akkor nem csak az idő pocsék, hanem a kedv is, de ott egye a fene, többnyire sikerül túllendülni azokon, amiken az ember nem tud változtatni például.


Persze, kötök szépen, óvatosan, most éppen Krisznek egy szépséges mellényt, mert a múltkor összeszedtük azokat, amiket kinőttek már, és újrakötök mindig nekik, hogy legyen, ha éppen fázós kedvükben vannak a srácok.


Puszi ! 


 


Válaszüzenet:

 Mamsi
        
2018-01-13 06:03:29   (46094)
  Beuskám,
pontosan azokat írtad le érvként a kád mellett, amiket magam is leírnák.
Mivel állandóan szédülök, nem merek egyedül zuhanyozni, csak ha Apus is itthon van, mert nem akarom, hogy belezuhanjak azokba a nagy üvegtáblákba, és kivérezzek, mint egy disznó, mire valaki rám találna. A csúszást megoldottam egy spéci fürdőpapuccsal, de eleinte nagyon sokszor megcsúsztam én is. Pont pár napja forráztam le a nyakamat hajmosás közben, mert én is véletlen hozzáértem a csaphoz, és nem vettem észre, hogy áttoltam a forró víz irányába. Belülről a puceválása egy kész agyrém, a vegyszereket, amik tisztítanák nem bírom beszívni, fuldoklok, ezért használom a citromot inkább, amivel nehézkesebb viszont  a dolog, ahhoz, hogy takarítsam, és utána körbe le is tudjam mosni egy szál bugyingóban kell lennem, mert különben mindenemet összekenek, aztán meg bevizezek a lemosáskor, szóval úúúúúúútálom, de nagyon.
Én nem akartam a fülkét, de férjem ráizgult, mikor a nővére lecserélte a kádját, és nekünk majmolni kellett. Nem, mintha ő sokat használná, a gyárban fürdik, itthon csak nagy ritkán, de én szívok miatta. Ráadásul nem elég, hogy Apust győzködnöm kellett, még nővére is beleszól mindenbe, és nekem magyarázkodnom kell, meg vitatkoznom, hogy a saját lakásunkban miért akarok ezt, vagy azt csinálni. Nagyon bosszant a dolog, és sokszor tartok tőle, hogy egyszer el ne szakadjon a cérna nálam, mert akkor csúnya vége lenne, Apus miatt nyelek csak mindig, de irtó nehéz.

Óóó, csodás lehet a tyúkhúsleveskéd, ahogy olvastam, hogy milyen szép lassan fődögélt, mindjárt térdig ért a nyálam. :DDDD
Kötögetéssel csak óvatosan, nehogy kiújuljon a megerőltetés a kezedben. Puszika


 Név:         Jelszó: