2018. április 23. hétfő - Béla
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Bejcsa
        
2018-01-12 05:50:17   (46080)
 Drága Pipitér, ó, a bécsi utcák, bármikor szívesen kószálnék ott, már megint sűrűn jut eszembe az a békebeli város, menni kéne.

Na, az az újracsomagolt bab, rémes, azt se érti az ember, hogy miért éri meg az importőrnek, de az argentinoknak is, annyit el tudnak adni a piacon a világban? De lehet, hogy csak nekünk, annyi babot eszik a magyar. Ami nagyon üdvös, csak magyar legyen. A bab is. 

A legtöbb fokhagyma meg kínai.

Az itteni piacra azért szeretek kimenni, mert az őstermelő nénikről nem is lehet feltételezni, hogy átcsomagolt árujuk van, valahogy látszik rögtön, hogy s.k. termés. A néniről is látszik, hogy becsületes és olyan dógos még most is, mint az ősei, és az árujáról is, hogy fincsi lesz.

Nem baj, csak legyél is fecsegős nyugodtan.

Puszi !


 


Válaszüzenet:

 Pipitér
        
2018-01-12 09:47:44   (46084)
  Beuska kedves, igen, itt is van a debreceni piacon őstermelői rész, ott veszek babot, fokhagymát, meg ami kell. Na krumplit nem, mert nem bírom hazacipelni. Képzeld el, véletlenül nem figyeltem oda, vettem itt fokhagymát. Tettem a frankfurti levesbe, erre a jány az mondja, ez keserű. Mondtam neki, hogy mi is keserű, de igaza volt. Nem tudtuk elképzelni, hogy mitől van ez az íz. Másnap malacdarabot sütöttem, jól teletömködtem fokhagymagerezdekkel, és keserű lett! A fene megeszi az egészet, mivel kezelik a kínait, hogy ilyen pocsék íze lesz?
Kicseréltetted a zuhanykabint? Jól tetted. A leendő házban sem lesz zuhanykabin, kádazok. Nem trendi, de jó!
Az fotó láttán eldöntöttem, hogy holnap paradicsomos káposzta lesz, igaz nem bélszínrolóval, csak egy kis fokhagymás hússal.
Mostanság nem is jutott eszembe a bélszínroló, meg egyébként is ki kell enni a fagyasztóból a kaját még költözés előtt.
Most lusta vagyok, nem csinálok semmit. Először is nincs értelme (bár ez engem nemigen szokott zavarni), másodszor meg olyan pocsék idő van, hogy kedvem sincs. Nem süt a nap, így nem látom a port, meg a vízkövet:-)
Kötögetsz még?
Puszi!
 Név:         Jelszó: