2018. március 18. vasárnap - Sándor, Ede
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Mamsi
        
2018-01-11 20:09:19   (46072)
  Szép estét Kedveseim!

Pipikém,

sajna a hangulatingadozással gyakorta egy cipőben járunk, nekem sem volt kedvem ilyen nyomi kézzel, és ujjakkal, ráadásul influezásan írogatni a napokban, az első 3 éjszakán szemhunyást sem aludtunk, én a fuldokló köhögéstől, ami szó szerint percenként elkapott, szegény Apusom meg mert a fülébe ugatoztam. Csórikámért nagyon aggódtam, egész nap a gép mellett állni, ahol hatalmas éles kések vágják az anyagot, és azokat a nehéz, és irtó éles késsorokat cserélgetni, van, hogy naponta 25-30 alkalommal is, mert minden anyaghoz másik sort kell beemelni, és olyan magasra, a feje fölé, őrült balesetveszélyes egyébként is. 

Na de szerencsére most már a  felszakadó fázisban van a krahácsom, és éjszakánként már alszunk is valamennyit, csak néha jön rám, igaz, ittam a Mommynk ajánlotta köhögés csillapítót rendesen.

Költözés, dobozolás miatt továbbra sem irigyellek, de amint olvasom, szépen apránként túl adsz a felesleges dolgokon, és ráadásul másoknak meg örömet szerzel vele, ami könnyebbé teszi a szelektálást is. Jó érzés adományozni, ha tudjuk, hogy jó helyre kerül az, amitől egyébként nehéz szívvel válunk meg.

A rügyezés viszont sajnos tény, nem kitaláció, nekem fotóim vannak a saját kis portánkról, rohamos szinten rügyedzik az őszibarack, a füge, az almafa meg már kezd levelet bontani. Mondjuk nekünk még nem kéne a termés miatt stresszelni, viszont aggódom, hogy tele élettel, nedvekkel, hogy vészelik ár ezek a kis csemeték, ha jön egy hirtelen fagy.

ez az őszibarika:


 


Válaszüzenet:

 Pipitér
        
2018-01-12 09:36:03   (46083)
  Vicuska, remélem azóta jobban vagy! A betegség bizony kihat a párunkra, de nem tehetünk róla.
Tudod, én is elcserélném a hangulatingadozásomat egy jó nagy adag vidámságra :-)
Az általad lefényképezett kis fa rügyei reméljük nem fagynak le, bár hideget jósolnak a TV-s levelibékák :-) Reménykedjünk, hogy fagy lesz, de nem annyira kemény, hogy mindent tönkretegyen.
Müller P. idézete nagyszerű, csak sokszor nem betartható, mert bizony idegesítő tud lenni, ha állandóan dörzsöli a pracliját:-)
Remek kajákat főzöl, mint mindig.
Mos éppen én is diófalevél teát iszok, vett a lányom, mert én magamtól nem venném meg. Bűn rossz, de nagyon előjött az ekcémám, kenem, öblítem, meg minden, de rémes. Ezt is le kéne cserélni porcelánbőrre!
Neked vásárlásilag tényleg ez jön be, jó is, én még megyek, amíg bírok.
Legyen szép napod, bár itt szürke, pocsék idő van.
 Név:         Jelszó: