2018. március 18. vasárnap - Sándor, Ede
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 margareta68
        
2018-01-11 08:53:12   (46065)
  Sziasztok szép jó reggelt, napot, estét majd éjszakát is!:)

Pipikém jó néha téged is látni, hogy erre jársz a sok teendőd mellett is....akkor már a másik lányod is közelebb költözött, ahogy írod és lehet majd még közelebb is, ha úgy adódik, de már ez sem rossz, főleg, ha megkedveli az  új munkahelyét, akkor nem is érdemes nagyon ugrálni már, ha valaki szereti a nagy nyüzsgő városokat, akkor ott biztos több azért a munkalehetőség is.
El tudom képzelni mennyi minden felgyülemlett nálatok is, amit most szeretnél elpasszolni és ha van ez a családsegítő társaság és még el is mennek érte, az tényleg szuper lesz!:)

Beuska én meg nem is mernék semmi ruhafélét így rendelésre venni, ahogy Pipike is írja, nekem muszáj megtapiznom az anyagát és egyebeket is figyelembe venni a ruhákon, szóval ez nekem nem nagyon menne, igaz mással is hasonlóan vagyok, pedig biztos jó dolog a házhoz szállítás, de a gyümölcsöt, húsfélét is szeretem látni, esetleg, liszt, cukor, olaj, ecet és egyéb hasonló kész dolgok, ami mindenhol egyforma,  jöhetnének számításba. Ezért is félek a főzés miatt is, hogy ha már nem tudnám csinálni, mi lenne, mert ahogy nézegetem az étel szállítást is, az étlapokon nem nagyon találnék olyant, hogy minden stimmeljen a különböző tiltások miatt, na meg a válogatós, finnyás evőkénk miatt is persze:). Szóval nem lesz egyszerű a hátralevő életünk sem!:(
Ami a szomszédokat illeti, talán akkor szerencséd lesz most ezekkel, bár sosem tudni, mert mindig jöhet közbe valami. Ahogy már többször írtam, hogy ebben talán szerencsénk van mostanság, na most az elmúlt szombaton az albérlők, akik eggyel lejjebb, de szerencsére a másik oldalon laknak már pár éve, most először akkor ribilliót csaptak, olyan hangos zenebona, röhögés, sikoltozás volt náluk, ami még sosem volt az elmúlt 28 év alatt a házban. Csak remélni merem, hogy nem lesz rendszer belőle, ahogy eddig sosem tették még!
Na és közben egy régebbi lakótól meg azt hallottuk, hogy a volt szomszédaink, akik nem adták el a lakást, hanem üresen áll,  unokája idejönne Vp-be egyetemre Németországból (el sem hiszem), ahol a fiáék már régóta laknak, a gyerek is ott született már, szóval csak remélni tudjuk, hogy nem jön ide valami egyetemista banda akik folyton buliznak, már csak az hiányozna a beteges, idősebb korunkra!:( Szóval előre semmit nem tudhatunk, mi vár még ránk, de talán jobb is!

Legyen kellemes és fájdalommentes a napotok!
 


Válaszüzenet:

 Mamsi
        
2018-01-11 20:55:27   (46074)
  Margóka,
valszeg, ha nem lennék agorafóbiás, én is inkább úgy vásárolnék, ahogy te is írod, hogy próbálva, megtapizva, stb. Mint minden nő, én is szerettem nagyon vásárolni, ezért is öröm számomra, hogy nem vagyok teljesen izolálva tőle, mert az internetes vásárlás némileg kárpótol.  Igaz, ebbe is bele kell tanulni, én speciel nagyon rátámaszkodom a többi vásárló véleményére, és ha néhány százalék lepontoz valamit, akkor meg nem venném semmiképpen. Egyre inkább ez a jövő, hogy házhoz rendelnek az emberek, nem véletlen, hogy igyekeznek is nagyon a webáruházak becsalizni magukhoz a vásárlókat.
A Bronprixnél felteszik a negatív véleményeket ugyanúgy, mint a pozitívakat, korrektek ebből is. Nekem még nem kellett visszaküldenem eddig semmit sem, pedig mondhatom, nagyon sokat vásároltam már tőlük.

A Tescónál, és az Auchannál meg az a helyzet, hogy ha elégedetlen vagy valamivel, minden indoklás nélkül visszaküldheted a sofőrrel, azonnal levonja a számládról, és csak a többit kell fizetned, amit átveszel. Arról nem beszélve, hogy nem kell cipekedni, az áruházakban órákat sorban állni a kasszánál, a buszjegyek többe kerülnének az odajutáshoz, mint a fuvarköltség.

Drukk nektek, hogy a szomszédokkal ne legyen gond, az üres lakás maradjon továbbra is üres, vagy ha beköltözik az unoka, valami szerényebb ifi legyen, aki nem rendez nagy duhajkodásokat.


 Név:         Jelszó: