2018. március 20. kedd - Klaudia
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Gázpisztoly
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 groeg13
        
2018-01-08 20:37:58   (118570)
  A szakértő Urakat kérdezném, műszaki tartalom szempontjából a zoraki 914 vagy az ekol aras compact képvisel nagyobb értéket? Azt értem, hogy az aras-nak van külön fesztelenítője, de pl. a kakas biztonsági állás kialakítása, vagy bármi egyéb műszaki megoldása jobb, mint a zorakinak?
A zorakival elég sok jó tapasztalat van, már bizonyított. De az aras is hasonlóan strapabíró lehet? Minden választ megköszönök!
 


Válaszüzenet:

 Martin Riggs
        
2018-01-09 08:53:55   (118573)
 
A Z914 egy igás ló! Ronda, nem hasonlít semmire sem, de elkegyeg az idők végezetéig. Olyan mint autóban az Opel "F" Astrája 1.4 8 szelepes benzinmotorral.


Ha "mindenre" szeretnél egy fegyvert venni, a Z914-nél nincs jobb. Az még könnyebben metélhető mint az Aras.


Az Aras így metélve rohadt dögösen néz ki, nagyon kényelmesen viselhető, és ahogy gvass is írta, közel ideális EDC gun. Ellenben nem annyira masszív fődarabjai vannak mint a Z914-nek. Viszont én még nem láttam megnyúlt, vagy törött Arast. Valószínűleg azért, mert nem nagyon lőnek velük. Valamint az Aras utómodellje az elődmodell miatt egy mélyen lenézett típus. Pedig az új kakasos, rendes csavarrugós Aras compact utómodell már egy igencsak jól sikerült fegyver lett. Gondolkodom egy teljes méretű példány megvásárlásán is. (már nem a compact, hanem a normál Aras-ra gondoltam.) Az ugyan nem olyan kompakt, de nagyon dögös szerintem.

 Név:         Jelszó: