2018. május 23. szerda - Dezső
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Fegyverbarátok a rászorulókért
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Fortitu
        
2017-11-20 08:49:47   (517)
  Sziasztok!

A december 15-i hétvégén tervezünk vinni egy szállítmányt a szovátai árvaházba. Alább megosztok egy listát, hogy mire van szükség, de természetesen anyagi támogatást is elfogadunk. Pénzt nem tervezünk adni, minden támogatásból valamilyen tárgyi dolgot veszünk, amit aztán átadunk.
Aki szeretne hozzájárulni, írjon itt üzenetet, vagy privátot ha anonim szeretne maradni. Meg persze a részleteket is inkább privátban beszéljük meg. Akármekkora pénzt elfogadunk, nincs túl kicsi összeg. Aki 500Ft-tal tud beszállni, az annyival száll be, aki 500000-el, az annyival :)
A magam részéről bedobom a hirdetett Alfa markolatomat. Amúgy is adok persze a programba magam is, de ha elmegy, akkor a teljes árat ebbe a projektbe rakom bele. (Remélem ez nem minősül így hirdetésnek, ha igen, szóljon a modi és módosítok.)

Alább egy levél és a lista:

"Kedves Tamás!

Ha jól emlékszek akkor a telefonban tegeztük egymást :) Szeretettel köszöntelek téged. Én csatolva küldök egy listát, amely elég hosszú, de ezek a dolgok,amire nagy szükségünk lenne. A listából priorítást jelent nekünk egy jó minőségű láncfűrész, mert a miénket eléggé régiek, és nagyon gyakran romlanak.Még fontos lenne nekünk legalább 2 porszívó, illetve 4-5 hajszárító. Ezek azok a dolgok, amik kicsit drágábbak tudom, de remélem sikerül. Még más támogatóknak is elküldtük ezt a listát, úgyhogy ha valami már nem lesz aktuális ezekből a fontosabb dolgokból, akkor jelzek neked.
(..)


Várunk szeretettel!"


LISTA
 


Válaszüzenet:

 Fortitu
        
2017-11-27 11:40:52   (520)
  Egy Stihl MS 211 fűrészre gyűjtünk most, mert azt írták ez lenne a legfontosabb, ez kb 120000Ft-ba kerül. Most 30000-en állunk. Ha valaki még beszáll anyagilag, akkor azt erre szeretnénk fordítani, hacsak nem jelöl meg kifejezetten valamilyen más célt. Köszi az eddigi privát felajánlásokat is!
 Név:         Jelszó: