2018. április 23. hétfő - Béla
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / Híd
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 tom1019
        
2017-10-19 16:29:45   (720)
  hogy őszinte legyek, nekem esztétikailag sem tetszik, de ez Mo. ahol mindig is a külföldi dizájn ("különlegesség") majmolása volt a cél, az adófizetők lehúzásával, egyesek tisztességtelen meggazdagodása érdekében,
nem pedig a célirányos, költséghatékonyabb praktikum, így nem csoda, hogy itt tat ez az ország a "fejlődésben" az európai országokhoz képest...
a megyeri híd nekem jobban tetszik (ott is rengeteg probléma volt, finanszírozás, kivitelezés és qurva sokba is került), de nyilván nem érdemes összehasonlítani egy kész hidat egy látványtervvel...

 


Válaszüzenet:

 Gondolatolvasó
        
2017-10-19 18:08:33   (721)
  Valamikor láttam a tv-ben egy igazán nagy hidat, talán San Franciscóban. Ott állandó kis létszámú személyzet folyamatosan tartotta karban, festette, tisztogatta, még a tartókábel köteg alkotóelemeit is cserélték a híd lezárása nélkül.
Nálunk, az M0-as déli híd első ütemben épült pályája hullámvasút érzetet ad átkeléskor.
Javaslom, az északi rész gyalogos részén való átsétálást. Igazi élményt ad látványban, ahol a budai oldalon -szinte karnyújtásnyira- magas fák csúcsai vannak mellettünk.
Igazi turistalátványosság kiépített kerékpárút mellett. (reklám:)
Tavasszal jártam arra. Hihetetlen, mit láttam. Korhadnak a gyalogosokat védő függőleges kis rudak. Egy kisebb gyerek is el tudja hajlítani talán a felső rögzítést úgy, hogy leeshet a hídról!
Nem bánnám, ha illetékesek is olvasnák soraimat -ha azóta nem orvosolták- személyesen is meggyőződnének róla. Ha privátban kérik, felfedem kilétem, úgy is vállalom soraimat!
Ahogyan emlékszem, a déli rész elkészülte után újjá akarták építeni az északit, de csak a belsejében erősítettek rajta valamit utólag.

 Név:         Jelszó: