2018. február 23. péntek - Alfréd
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / IPSC , IDPA - szituációs lövészsportok
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Marcin
        
2017-10-17 22:43:54   (17829)
  Nem kifogásolom hogy az MDLSZ nem gyűjtötte nekem be a külföldi versenyek eredményeit (nem változott volna a NM minősítésemen amúgy sem :) ), ellenben voltak illúzióim hogy nemzetközi szinten valahogy működik az adatáramlás. A 21-századtól való elmaradást nem kifejezetten az MDLSZ kritikájának szántam, mert nem (csak) önhibájából rekedt a '80-as években technológiai szempontból.

A Bel által említettek jogosak, a bizonytalan azonosítás miatt hibák előfordulnának (és nem azért mert Marcinból csak 1 van az országban, Tóth Laciből meg 100, mert itt a nemzetközi szereplőket is kéne figyelembe venni, nem csak az országosakat) Hiányzik a nemzetközi azonosítási rendszer (a szinte senki által nem használt "alias" talán az akart volna lenni?)

Az Ipscrating.com (Oleg Nikitin személyében) meg tudja könnyen oldani az összes verseny adatainak letöltését (ahogy más is tudna), de azonkívül hogy nem megbízható az algoritmusai miatt (és egészen bizarr rangsor eredményeket képes produkálni) az is küszködik pld a versenyeredményekben elírt versenyzői nevekkel.

Most úgy végiggondolva, szükség lenne nemzetközi szintű tagsági nyílvántartásra/nemzetközi IPSC igazolványra és ahogy megvan az MDLSZ számom, úgy lenne nemzetközi IPSC számom, ami kellene ahhoz, hogy külföldi versenyeken indulhassak. Ez sok mindent megoldana.

Laci Bácsi, én elhiszem hogy a korodnál fogva érzed hogy a 21-században élünk (ez csak vicc volt! :D ), de informatikai szempontból max 20-ik század végénél tartunk, bár már 20-ik században is könnyen megvalósítható lett volna, amiről írok. Na majd talán az új President (Kriuchin, nem Szalai ....)

 


Válaszüzenet:

 aksurv
        
2017-10-18 10:20:55   (17831)
  Az IDPA igy mukodik. A idpa tagsaggal minden versenyeredmenyed, minositesed, biroi statusod stb. lathato. Latod a minositesi rangsorban helyedet latni mas versenyzoket, baratokat lehet jelolni, meghivni versenyre. Rendszeres kuldenek szinvonalas hirlevelet amiben egy Kaliber megtolteni kepes anyag van. A konkret onvedelmi tippektol az NRA hireken at a verseny dolgokig. Hihetetlen innen latni milyen komoly loveszelet van kint. Mas vilag.  Név:         Jelszó: