2018. március 23. péntek - Emőke
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / IPSC , IDPA - szituációs lövészsportok
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 szamoca9
        
2017-10-02 09:32:59   (17792)
  És meg volt az OB.

Aki nem volt annak üzenem, hogy sokat vesztett. Junior kérdezte ez vagy a tavai OB tetszett jobban és én visszakérdeztem, hogy tavaly hol is volt az OB? Jövőre nem lesz így!

1 Nem is gondoltam volna mennyit számít, hogy ha bírók ennyire nyugodtak a versenyzők is azok lesznek. Mindenki kipihent, friss, üde és mosolygós volt. Nem volt szó nehézkes premiről, nem volt szó rossz szállásról, nem volt szó problémákról és így mi versenyzők egy eddig ritkán tapasztalt nyugodt légkörben valóban a versennyel foglalkozhattunk. Furcsállottam a Hétfőn már felépített pályákat, de úgy látszik ha valaki valamit időben elkészít és egy zökkenőmentes premit tud biztosítani az nekünk a főmeccsen is sokat számít. Ez gondolom a szervezőket dicséri.

2 Amit én tapasztaltam az a hibátlan bírózás, felkészült segítők, igényes pályák, rendezett squadok, zökkenőmentes lebonyolítás.

3 Eredményhirdetés. Olyan volt amilyennek lennie kell! Végre részt vett rajta mindenki akinek ott volt a helye. Öröm volt látni, hogy a szervezők nem sajnálták a fáradságot és osztották az érmeket, kupákat, emlék plaketteket bőséggel. Öröm volt nézni ahogy Laci-bácsi aggatta a prezident medálokat a győztesek nyakába. Volt összesített érem, magyar bajnoki érem, prezident medál, kupa stb. És végre maradtak is a versenyzők így volt aki tapsolt is!
Kifejezetten jó ötletnek tartom a kötelező ebédet eltörölni, és a meccs végére tenni. Így mindenki evett ivott beszélgetett ahelyett, hogy leszerelés után menekülőre fogta volna. Követendő példának tartom.

4 A hely adottságai behatárolják mit lehet építeni, de ami kifér Salgótarjánból, az szerintem ki is jött belőle. Változatos, dinamikus, néha kicélzós feladatok, összekeverve a megannyi megoldás lehetőségével. Végre nem mindenkinek ugyanazt kellet lőni hanem a rendező megadta a több variáció lehetőségét, így az eltérő adottságokkal rendelkező lövők meg tudták találni a nekik kedvezőbb kivitelezést.

Köszönöm a szervezőknek, bíróknak és sportoló társaimnak, hogy velük tölthettem az OB napját ami szerintem egy OB színvonalán telt is el.

Szegedi Márk
Szamóca 


Válaszüzenet:

 Gianni atya
        
2017-10-02 11:20:47   (17793)
  Ezt örömmel olvastam!
Gratula valamennyi lövőnek, bírónak, szervezőnek, segítőnek!!!
 Név:         Jelszó: