2018. március 23. péntek - Emőke
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Éles fegyverek, sportfegyverek, lőterek, sportlövészet
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 lviz
        
2017-10-01 08:32:55   (44964)
  Bárkitől. Bármit.
Az összes káeurópai elfekvő készletet az a pár sejkség-királyság vette meg az elmúlt években. Pedig azért nem kevés volt a raktárakban, mindenki azt gondolta,hogy soha nem fogy el onnan semmi, erre tessék, kipucolták őket.
Szíria, Jemen eléggé sok eszközt igényel. És mégsem volt ildomos vadi új cuccokat odavinni, inkább csak az apadó készleteket feltölteni lehetőleg kevésbé feltűnő ex szovjet technikával.
Még X darab Dsk, AK kinek tűnik fel? De ha vadi új HK vagy FN gépkarabélyokat viszel, az látványos és könnyen lekövethető. Ezek viszont elfogytak és az igények még tartanak, szóval lehetőleg gazdaságosan ki kell elégíteni azokat. Meg kár ezekbe a high tech, ezt ők is érzik szerintem :-)
 


Válaszüzenet:

 Nagy K
        
2017-10-02 08:49:27   (44967)
  ...mennyire "Janus" arcú a fegyver kereskedelem. "Baráti" segítség gyanánt küldött FÉG fegyverek fel-feltünedeznek a tv hiradókban a harcoló felek oldalán.

A Magyar fegyveripar fénykorában (1970-80) még meghatározó volt az európai kereskedelemben. Ma, csak nekünk nem üzlet a fegyver, mert "valakik" elqúrták ezt is. Szakemberek szétszéledtek, gépek nincsenek, ipar szintén a kukában.

Igaz a nyelvünk még megvan. Nyalhatunk minden nációnak, hogy ne bántsanak bennünket. Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok... Név:         Jelszó: