2018. május 23. szerda - Dezső
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Fegyverbarátok a rászorulókért
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Toto atya
        
2017-09-21 14:41:21   (512)
  Urak!

Tudjátok, hogy mind a futás, mind az önkéntes- segítő munka nagyon közel áll a hozzám. A különféle önkéntes tevékenységekkel 5-6 éve foglalkozom mind itthon mind külföldön, a futás az utóbbi bő két évben lett szerelem, és a mindennapi életem része. Ezt a kettőt az első alkalommal kapcsolom most össze azzal, hogy a 32. SPAR Maratonon a 30 km-s táv teljesítésével a Suhanj! alapítványt támogatom.

Általában is fontosnak tartom, hogy mindennapi tevékenységeinkben legyen meg a lehetősége annak, hogy azzal ne csak saját magunk, hanem mások javára is váljunk. A sport és a futás fantasztikus dolog, rengeteg erőt ad számomra a hétköznapok kihívásainak legyőzésére - ám nem mindenki részesülhet ebből a csodából. Ezért támogatom mind az edzéseiken mind most, a 30 km-s táv teljesítésével adománygyűjtéssel a Suhanj! alapítványt, akik a megalakulásuk óta fantasztikus munkát végeztek azért, hogy a különféle fogyatékkal élők is a sporton keresztül teljesebb életet élhessenek. Az alapítvány hozta létre Magyarország első, fogyatékkal élők számára is kialakított edzőtermét a Suhanj! Fittnesst, valamint rendszeresen edzünk közösen látássérült- mozgáskorlátozott- és értelmi fogyatékkal élőkkel. akik nagy számban indulnak is különféle sporteseményeken is. (A legutóbbi Wizzair félmaratonon 60 feletti induló volt a Suhanj! színeiben!)

Ehhez a lendülethez, pozitív energiához és sok-sok mosolygós archoz van most lehetőséged csatlakozni azzal, hogy a Suhanj! Alapítványt támogatod. Segítséged révén olyanok is átélhetik a mozgás örömét és a közös versenyzés izgalmait, akik egyébként nem lennének képesek erre. A közelgő 32. SPAR Maraton 30 km-s távján indulok el elsőként a Suhanj! színeiben. Tavaly amikor először futottam le ezt a távot, a célba érkezés után nem szégyellem, de sírtam a kimerültségtől. Most bízom benne hogy mosolyogni fogok, mert tudom, hogy a segítségetekkel, Veletek közösen minden egyes lépéssel egy nagyon nemes célt támogattunk! Ha már voltál futóversenyen, akkor láttad, mennyi biztatást, pacsit, mosolyt, szeretetet kapnak a fogyatékkal élő sportolók – ha segítesz, még több mosolyt varázsolhatsz az arcokra, és örömöt a szívekbe!

Ha teheted, kérlek kattints a mellékelt linkre, és támogasd a kampányomat. A linken keresztül bankkártyával, kényelmesen másodpercek alatt tudod támogatni a Suhanj! alapítvány tevékenységét. Akár két sör árával is már sokat segítesz!

LINK


 


Válaszüzenet:

 Poresz
        
2017-09-21 20:37:09   (513)
  OFF

Ha ismered a Suhanj!-t, akkor ezen a vonalon is csak pár kézfogásra vagyunk egymástól. :-)

"Akár két sör árával is már sokat segítesz!"

De ha mindenképpen ragaszkodsz ahhoz, hogy ezt az összeget elsörözd, az legyen SHARE. :-)
 Név:         Jelszó: