2018. március 19. hétfő - József, Bánk
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / IPSC , IDPA - szituációs lövészsportok
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Marcin
        
2017-08-10 22:24:54   (17727)
  Csak az ördög ügyvédjét játszva:

1. ha ennyire borzalmas volt az "elmúltötév", meglátásod szerint szerint miben romlott a tagok helyzete (tényszerűen, nem általános szlogenekben) ezen idő alatt?

2. Tényleg sokan gondolják, hogy a legnagyobb probléma a párszázezer forintos telefon számla, vagy a benzin költség és hogy a tisztviselőknek saját pénzen, térítés nélkül kellene bármilyen munkát végezniük, amely sok szabad időt emészt fel, általában csak kritikát de nem dicséretet hoz , függetlenül attól mit csinálnak (mert az csak az egyik 50%-nak fog tetszeni, a másiknak nem). Az viszont senkinek nem tűnik fel, hogy egy 100+ millióFt-os költségvetésű versenyt 8 millióért "eladják"magánszemélyeknek.

Eddig mintha minden jelölt szemérmesen elhallgatja azt, hogy nagy bevételt hozó világversenyek rendezését szeretne megvalósítani meg azt, hogy az abból befolyó bevételt milyen közhasznú célra fordítaná... Csak megy a szájtépés 100 ezer forintokról, miközben még a közelmúltban is sok tizmilló cserélt gazdát feltűnés nélkül. Különös...

(nem mintha a közeljövőben esély lenne nagy nemzetközi verseny megszervezésére Mo-n. Az EB óta, a "borzalmas"-nak új szinonimája van, a "like in Hungary". legutoljára pár hete tapasztaltuk Franciaországban, egy 650 résztvevős IPSC versenyen)
 


Válaszüzenet:

 Panther20
        
2017-08-11 14:32:25   (17728)
  Marcin nekem feltűnt, mint tudjuk.Egy apró célzást tettem csak rá, és máris ki akartak csinálni, el akartak lehetetleníteni nemzetközi bírói szinten,stb talán sikerült is. Mondjuk ez egyéni probléma. A nagyobb az, hogy amit leírtál csak néhány embernek tűnt fel.  Név:         Jelszó: