2018. február 18. vasárnap - Bernadett
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Őszike
        
2017-08-10 18:39:16   (44001)
  Hát, Kedveseim, úgy látszik, ez már csak így lesz még jó pár napig, ma épp az utcán ért a 37 fok, persze a napon, mert hiába találták fel az árnyékot, amerre én jártam, egy darab se volt.

Itthon megy a klíma, én meg ásítozom a légszomjtól, de mindjárt "lelövöm", annyira hiányzik a levegő, még ha meleg is.

Beuska, ha nem tudtál aludni tegnap, biztosan végignézted a szultánosat. Nahát, hogy a Szümbült is milyen kegy érte, vajon mit kezd majd magával.....a Szulejmánt meg egyik csalódás éri a másik után és még nincs vége. Azért azon csodálkozom, hogy engedi a vallásuk a piálást, a Szelim is hogy be volt bombázva tegnap és a Szümbül is illumináltan fecsegte ki a titkos szoba létezését.

Nálam semmi főzés, de még a tűzhely közelébe se, grillcsirkét vettem, van itthon házi csalamádé, kenyér. A holnapi kosztot nem tudom, de a hétvégén a lehűlés borsólevest, sülthúst krumplipirével és valami főzeléket hoz.
 


Válaszüzenet:

 Bejcsa
        
2017-08-11 05:37:36   (44006)
 
Őszike, nekem hőmérsékletileg meg hangulatilag a tegnap volt a csúcs, mármint mínusz csúcs, úgy éreztem, hogy megfulladok, de tényleg, tök mindegy, hányszor megy ilyenkor az ember egyperces zuhira, még rosszabb. Nem irigyellek, hogy neked menni kellett valahova, árnyék meg sehol.


Ne is mondd a Szümbült, annyira furi volt turbán nélkül, sírósan, elesetten, szánalmasan. Nem is tudom elképzelni én sem, hogy mint majd szabad ember, mit fog csinálni, se az a viszonylagos hatalma nem lesz, és hol lesz majd szükség rá annyira, mint a palotában.

A szultán is szánalmas csórikám, de nagyon jól adja elő a színész. Az a Szelim egy rakás szerencsétlen romlottság, és még majd ebből lesz szultán. Vallás ide, vagy oda, tuti, hogy stikában sokan piálnak, manapság is, biztos van zugkocsma is, mert konkrétan tudom, egy rokony ilyen országban dolgozott évekig, mesélt ilyesmiről is. Az ember már csak gyarló, mindenmerre.

Én hülye, hetekkel ezelőtt valahogy ottfelejtkeztem délutánonként a Fatmagülbe, nem mondom, hogy maga a történet nem érdekes, azért fogott meg, na de! Tegnap már ott tartottam, hogy annyira bambán naiv a férfi főszereplő, és mindig bőg, a jány főszereplő még bambább lett, ő is folyton bőg, ami érthető is valamennyire, de arrafele ha kell, ha nem, bőgnek, különösképpen a fószerek, még a gonosz bűnözők is, már alig várom, hogy vége legyen a sorozatnak.


A lehűlés - már ha lesz - klassz menüötletet ad neked.

 Név:         Jelszó: