2018. február 22. csütörtök - Gerzson
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Jog & fegyver
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Mikipro
        
2017-08-09 21:14:05   (29507)
  Sziasztok!

Meglepődtem, megosztom veletek:

Zalaegerszegen ha úgy mész vadászvizsgára, hogy van mindenféle (golyós, sörétes) fegyverismereti vizsgád, azt NEM fogadják el. A tanfolyam keretében le kell újra vizsgázni golyós, sörétes fegyverből úgy elméleti mint gyakorlati szinten. A gyakorlatit még megérteném, de az elméletit semmiképpen. Ha már egyszer van, miért kell vizsgázni mégegyszer, 10.000.-Ft vizsgadíjért? Már megint a lehuzás???
Logikátlan a számomra.
Üdv
 


Válaszüzenet:

 aksurv
        
2017-08-10 01:22:08   (29511)
  A fegyvervizsga hatosagi vizsga. A kiallitott oklevel kozokirat. Ha vizsgazol ugyanugy az igrend elott kene ujra vizsgaznod.. Erosen lol lenne ha Zegi hatosag nem fogadna el a pesti igrend altal kiallitott okiratot. Egy vadasz bizbas.z bizottsag meg nem fogad el egy rendorsegi okiratot, na mar nehogy ok vigyek a vadaszpuskat. Viszont a vadaszvizsgan millio egy modon keresztbe tudnak neked tenni. Szerintem kerd irasban az igrendtol a problemadat azzal a mondattal, ha problema van megkeresed az ORFK illetekes foosztalyat is v. keress masik helyet. Sima kisstilu lehuzas.
Egyebkent nem hogy ok, de meg Zegi igrend se kerheti toled, ugyanis a vizsgaval kapcsolatos osszes adat az erkolcsihez hasonloan a rendelkezesukre kell allnia.
Arrol nem beszelve, hogy rendszer szerint ketfele magyar ember van, akinak van vizsgaja es akinek nincs. Kb. olyan mint szuzesseg, nem lehet ketszer elvenni, csak valami nagyon komplikalt modon mesterseges beavatkozas utan. Mi van ha megbux bukod az elso vizsgat is? Azt hogy azt elveszitsd ahhoz mar komoly ugynek kene lennie pl vesztegetes stb.
Idi.otak.
 Név:         Jelszó: