2018. március 24. szombat - Gábor, Karina
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Gázpisztoly
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Thomaster
        
2017-08-09 09:11:44   (117575)
 

"...azzal a különbséggel, hogy nem az elsütőbillentyű előreengedésével váltható ki a lövés, hanem az elsütőbillentyű végállásában leold a zár"


Én is így gondoltam, csak itt nem részleteztem ennyire.


Mondjuk én az open bolt-ot nem szeretem, úgyhogy bonyolítanám a szerkezetet egy szán reteszeléssel és azzal együtt leoldódó ütőszeggel.


Közben a Google mutat képeket valami igen nyomi formájú kispisztolyról, Praga 1921 one-handed... de részleteket csak este otthon fogok nézni, mert itt a melóhelyen a fegyveres oldalakat is blokkolják.


 


Válaszüzenet:

 Poresz
        
2017-08-09 09:20:52   (117576)
  "Mondjuk én az open bolt-ot nem szeretem, úgyhogy bonyolítanám a szerkezetet egy szán reteszeléssel és azzal együtt leoldódó ütőszeggel."

Ha megnézed a géppuskákat, rengeteg reteszelt záras open bolt fegyvert láthatsz - de szerintem ez Neked sem újdonság. Arra célzok, hogy egyáltalán nem tömegzárra gondoltam, a viszonylag nagy mozgatandó tömeg és az erős helyretolórugó miatt. Pont jó lesz a legegyszerűbb Browning-SIG reteszelés.
Vagy ki lehet lopni a szerkezetből a zárat, mint külön alkatrészt, ha az elsütőbillentyűvel előre mozgatható a cső, ami csőretöltéskor-elsütéskor visszacsap.
 Név:         Jelszó: