2017. december 15. péntek - Valér
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / IPSC , IDPA - szituációs lövészsportok
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Nagy K
        
2017-07-30 14:35:17   (17718)
  Meg tudnad magyarazni, hogy a berszavazok hogyan tudnak egy szuk reteg akaratat legitimalni?
——

Matematikailag és jogilag nem tudom megmagyarázni, csak ERKÖLCSILEG!

Ott voltál(?) a legutóbbi közgyűlésen. Ami ott történt az még a jobbérzésű vezetőségi tag(ok)nak is gyomorforgató volt. Egy banánköztársaság kocsmájában szokott egy választás így lezajlani! Látszólag törvényes volt, de pl. a mandátumok utólagos ellenőrzése a mai napig nem történt meg. Kérdéses a mandátumok száma és a jogos felhasználása. Abban a káoszban nem vizsgálta meg senki, akinek kötelessége lett volna.

Ha egy “társasházi” (jog)szabályt egy az egyben átveszünk a Szövetségünk Alapszabályába az minősíti azt is, meg azt is aki készítette.

Nem akarok erkölcs csősz lenni, és osztani az észt, de a jelenlegi Alapszabály elavult és az a baj, hogy egyesek nem is akarják, hogy a mai követelményekhez igazodjon. Így továbbra is lehet majd a zavarosban halászgatni.

A romlás jelei mutatkoznak már a rendkívüli közgyűlés kiírása kapcsán is. Ki fog Veszprémből Debrecenbe menni egy kis kocsmai hangulatért? Egy “szűk” réteg választ majd vezetőséget, elnököt. Rengeteg “meghatalmazás” lesz a szavazás alapja. Teljesen ismeretlen sportolók (?) fogják szavazáskor össze-vissza emelgetni a kezüket. Eddig sem tartották be a szabályokat, miért gondoljuk, hogy ez most meg fog változni?

A rendkívüli közgyűlés a Krizsán Úr leváltását célozta, nem pedig a teljes vezetőség cseréjét. Ennek ellenére A-tól Z-ig minden napirendi pont szerepel a kiírásban. Nem láttunk, hallottunk bemutatkozó jelölteket, aktualizált Alapszabályt, hogy meg lehessen vitatni - akár itt is -

 


Válaszüzenet:

 Bokros
        
2017-08-08 14:57:43   (17720)
  Én úgy emlékszem, hogy mindenkinek lejár a mandátuma decemberben.
Akkor most mit is érünk el 4 hónap alatt?
Milyen pluszt hoz ez az időszak?
 Név:         Jelszó: