2018. április 27. péntek - Zita
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / IPSC , IDPA - szituációs lövészsportok
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Martin Riggs
        
2017-07-16 18:35:51   (17694)
  Köszönjük a mai berettyóújfalui Gyorspont Versenyt a szervezőknek, és a résztvevőknek!

Nagyon jó hangulatú, és korrekt verseny volt! Minden bíró, és versenyző korrekt módon, jó hangulatban tudott versenyezni. A külön rendezvények meg színessé tették a programot. (tánc előadás, tombola)

Furcsa volt 4 célképre lőni versenyszámonként, de ha ez így marad, akkor erre edzünk, és megismerjük a céláthelyezés minden fortélyát. Annyiban nehezebb így lőni, hogy mivel a lőképek közepe egymástól 50-70cm-es távolságra vannak, a szórásképek a célzott ponttól is elmásznak valamilyen irányban. Ez elég sok lövésznél így nézett ki.

Az is kiderült ma számomra, hogy a gyorspontra, és a sima MSSZ pontra teljesen más vasak kellenek. Még akkor is, ha elvben a két verseny hasonló. (mázli, hogy van három kiskal pontlövő vasam, így van olyan, amit erre fel tudok hangolni.)

A sörétes pontlövészet meg egy külön élmény volt, mint mindig! Ha nem lett volna útban a két fülem, körbeért volna a fejemen a szám!
 


Válaszüzenet:

 Péter68
        
2017-07-16 20:41:49   (17699)
  Mi köszönjük, hogy eljöttetek!
Megpróbáltunk mindent megtenni az előkészületek során azért, hogy egy pörgős és jó versenyt csináljunk. Remélem mindenki jól érezte magát. Az eredmények továbbítva a szövetségnek és hamarosan ki kerülnek a honlapra. Fényképeket pedig a Bihari Lövészklub facebok oldalán rövidesen nézhetőek.
Üdvözlettel a Bihari Lövészklub csapata.
 Név:         Jelszó: