2018. április 22. vasárnap - Csilla, Noémi
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / IPSC , IDPA - szituációs lövészsportok
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 szamoca9
        
2017-07-07 19:56:08   (17668)
  Ezt szerintem gyorsan töröltesd. Ennyi és ekkora baromságot összehordani egy SPORT lövő oldalon nem illik. És ezt is töröltetheted nem akarok vitát kezdeni, de sértő az álláspontod a sportra nézve. 


Válaszüzenet:

 Marcin
        
2017-07-11 11:45:47   (17674)
  Szerintem nem kéne töröltetni. Ez önmagáért beszél. Mindenkinek lehet mindenről véleménye, mi pedig ezen keresztül megismerjük az illető személyiségét, vagy annak hiányát.

Ha valaki nem látja értelmét abban, hogy másoknak vannak céljaik, hajlandóak ezekért rengeteget áldozni és vért izzadni, újabb és újabb határokat feszegetni, ne adj isten közben képesek még élvezni is az életet... hát akkor mi van?

Miért nem lehet valakinek az az életmodellje, hogy középszerű ember, középszerű életvitellel, nincsenek céljai (azonkivül hogy milyen jó lenne megdugni azt a bögyös macát a reggeli TV show-ból ha fele annnyi lenne a súlyom, 2x akkora bicepszem és 10x annyi pénzem, anélkül hogy tennem kéne érte) viszont mindenkiben ellenséget sejt (ők lehet nem tudnak róla) , azokat mind utálja és fikázza, és ha nekik jobban sikerült az élet az csak a vakszerencsének köszönhető, ami neki már nem adatott meg.

Utálja a munkáját is, mert idióta a főnöke, de máshol nem nagyon van rá szükség, sőt lehet hogy itt sem. Földhöz ragadt és nem tenne semmi olyat, ami nincs közvetlen kapcsoltban az életbenmaradáshoz szükséges legalapvetőbb életszükségletei kielégítéséhez (lsd. sport, kultura, önfeledt szórakozás). Ő attól fontos, hogy mindent jól megkritizál, és mindenben hibát talál hiszen ezzel éreztetheti a (vélt) felsőbbrendűségét.

A semmihez való hozzá nem értését és képességek hiányát, valamint már fiatal korban megtapasztalt teljesítménybeli alulmaradását a kortársaihoz képest tudatos választásként aposztrofálja (tehát ő nem azért nem versenyzik, mert nem képes állandóan veszíteni és nem hajlandó jobb eredményért erőfeszítést tenni, hanem azért mert versenyezni balfaxság meg egyébként semmi köze a való élethez). Ezért vélhetően leginkább a szüleit hibáztathatjuk, súlyos önértékelési hiányt neveltek belé. Ő viszont mindezt alaposan megindokolja.

A fentiek még véletlenül sem egy konkrét személyre történő utalás és bármilyen valós személyekre való hasonlóság csak véletlen műve lehet. Csúpán szemléltetni akartam Szamóca egoista elitizmusát, amellyel meg akarja fosztani az átlagembert az átlagosságához való jogától: Szégyelld magad, Szamóca!

E helyett, ha a fent leírt emberrel találkozol az utcán - öleld át. Neki szüksége van rá.
 Név:         Jelszó: