2018. április 27. péntek - Zita
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Gázspray
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Dönci62
        
2017-07-02 00:19:39   (7585)
  " Ok, de akkor mi a helyzet az A+A pioner vagy a guardian angel-lel? Ezekkel mennyi esély van önvédelemre? Két lövés, nem több. "

Jópofa dolog, tetszik az ötlet (önvédelmi fegyverbuzzancsként), de a magam részéről kihagyom, nem hiszek benne.
Szvsz olyan szinten kellene vele gyakorolni, hogy legalább megközelítsd az esélyes védekezés lehetőségét az éles helyzetben való használatakor, hogy annyi pénz a világon nincs és még akkor is benne van, hogy eltéveszted a gyorsan mozgó célpontot, hiszen tenyérnyi szórás pontossággal kell bevinni a találatot, hogy tényleg hatékony legyen!
Lehet gyártani a különféle szituációkat, de gyors reagálás szükségessége és mozgó célpont esetében én nem hiszek az egyszeri "sugárvetőkben", még ha többlövetűek is.
 


Válaszüzenet:

 Toto atya
        
2017-07-02 16:36:04   (7591)
  Én zsigerből rühelltem az összes ilyen folyadékkilövő cuccot, de személyesen megtapasztalva a hatását, erősebbnek éreztem mint a szintén nem kellemes GP arcba lövést (10 éve) mivel az összes hatóanyag a találat helyén landol és ott is marad. Arcot-szemet ért találat esetén arcba vág az uráli medve, totális KO, és utána 30-40 perc kínok kínja. Szőrnyűségesen csíp-mar-fáj, komolyan. (Viszont nyom nékül elmúlik ez is!)

A célzással kapcsolatban tök igazad van, ezért elsődleges eszköznek viselni én sem szoktam, másodlagosnak viszont kitűnő a kicsi súlya és lapos mérete okán. Engem pár hónapja egy sajtóban olvasott BKV-s támadás győzött meg, zárt térben csak az ilyen eszközök hatásosak, a metrón semmire nem megyek GP-vel és spray-vel, viszont ott a legnagyobb esélye hogy akaratomon kívül zárt térben, menekülő út nélkül összezárva kell legyek elborult agyú állatokkal. Úgyhogy ezen okból hordom rendszeresen a Pioner-t.
 Név:         Jelszó: