2018. április 20. péntek - Tivadar, Odett
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Fegyverliberalizáció
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Martin Riggs
        
2017-04-15 21:24:27   (11015)
 
"ha gázzal vagy gumissal valamely Isteni csoda folytán valaki
megakadályoz egy fegyveres terroristát, rutinból nem bilincsben vinnék
el és nem töltené a következő napokat, heteket előzetben mondjuk
garázdaság vagy közbotrányokozás vagy veszélyeztetés címén."

Abban én is egészen biztos vagyok, hogy komolyan meghurcolnák egy ilyen esetben a védekezőt. Az másik kérdés, hogy a sajtó hőst csinálna e az illetőből, vagy egy ostoba rambón felnőtt hülyét, akinek véletlen szerencséje volt...

Mondjuk nekem eszembe nem jutna gázos, vagy gumis fegyvert használni egy lőfegyverrel felszerelt terrorista megfékezése érdekében. Maximum akkor, ha az utamba állna, és nincs más lehetőségem. Akkor üresre lőném a tárat, és ha életben maradtam, még a 79mm-es késsel is vágnám a nyakát, mellkasát, amíg mozogni tudunk. Ha az egyikünk, vagy egyikünk sem mozog már, akkor van vége a műsornak. Viszont ezt nagyon szeretném elkerülni!

Részemről minden konfliktushelyzetben a menekülést tartom az első védelmi vonalnak. Ha ezt nem hagyják, akkor viszont a kíméletlen ellentámadást, ahol már nem cél a másik életének megóvása. Hiszen neki sem célja megóvni az enyémet...
 


Válaszüzenet:

 fleto666
        
2017-04-16 11:02:24   (11017)
  "Akkor üresre lőném a tárat, és ha életben maradtam, még a 79mm-es késsel is vágnám a nyakát, mellkasát, amíg mozogni tudunk. "

Most borítékolom, hogy a média ámokfutónak a hatóságok pedig bűnözőnek titulálnának. Az a baj, hogy akinek nem a futást kellene választania, példának okáért a szabadnapos rendőr, tekkes, azok is futni fognak,mert habár a műanyag igazolvány keményebb az A-4 es papírnál, de még mindig kevés egy lövedék felfogásához, ez a szomorú helyzet, ne legyünk rossz időben, rossz helyen.

Így van, ma úgy tűnik, hogy egész európában sehol nem akarják hatékonyan megvédeni a polgárokat a terroristákkal vagy a köztörvényes bűnözőkkel szemben, vagy ha igen az elég nagy baj, ha csak ennyire futja az igyekezetükből.

 Név:         Jelszó: