2018. április 20. péntek - Tivadar, Odett
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Fegyverliberalizáció
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 Martin Riggs
        
2017-04-15 20:39:13   (11013)
 


Nálunk vajon hány százalékkal csökkent ezen idő alatt az engedéllyel tartott önvédelmi pisztolyok száma?"


Az az elmúlt 10 évben nőtt nem is kicsit! Jah, nem lőfegyverekről, hanem pisztoly alakú, durrogó gáspray-kről van szó...

Egész jók, csak:
-várni kell 1-2mp-et a hatására
-zárt térben nem használhatóak
-Lőfegyveres támadással szemben alkalmatlanok önvédelemre
-Ennyi korlátozás mellett a hatósági gyakorlat ugyanaz, mintha lőfegyverrel történt volna a védekezés.

EGYÉBKÉNT JELENLEG NINCS MÁS 100%-IG JOGSZERŰEN TARTHATÓ, ÉS VISELHETŐ ÖNVÉDELMI ESZKÖZ!

Néha már vesztésre ítélt áldozatnak érzem magam, mert minden jogszabályt betű szerint betartok...
Viszont ezt hozom otthonról, felénk nem divat a jogszabály sértés. Persze ez lehet, hogy lassan több hátránnyal jár mint előnnyel, mert a jogszabályokat bizonyos emberek kizárólag saját aktuális érdekeik szerint formálják... A köz érdeke általában csak a sajtónyilatkozatokban kerül elő némi plusz szavazatszerzés reményében.

Egyébként Európa egy részén hasonlóan rossz a fegyveres joggyakorlat, és hozzáállás. Ugyan ők is vérrel fizetnek ezért, de inkább feláldoznak pár embert azért, hogy aztán véres szájjal tovább lehessen csinálni az oktalan félelemkeltést, és az emberek megosztását. Ugye a félelemben tartott, fegyvertelen, megosztott társadalmat sokkal könnyebb befolyásolni, és irányítani mint egy személyi, és nemzeti öntudattal rendelkező, önvédelemre is képes egységes polgárságot. 


Válaszüzenet:

 fleto666
        
2017-04-15 21:04:17   (11014)
  Igen, sajnos a Párizsi merényletekhez használt fegyvereket átvitték fél Európán és senki nem vette el, majd mindenki maradt a hivatalában. Büszkén nyilatkozzák, hogy a terror cselekményeket nem lehet 100 % elhárítani, az emberek nem védhetik, nem tudják megvédeni magukat, tehát marad, hogy ne legyek rossz helyen rossz időben. Szerencsére Bukarestet még mindig keverik Budapesttel és ez addig jó nekünk ameddig így marad, mert már a szabadnapos rendőr sem tud segíteni. Igen marad a gázpisztoly vagy aki meri a gumilövedékes, lőfegyverrel szemben egyik sem életbiztosítás. Ahol jelenleg élünk azt sem zárnám ki, ha gázzal vagy gumissal valamely Isteni csoda folytán valaki megakadályoz egy fegyveres terroristát, rutinból nem bilincsben vinnék el és nem töltené a következő napokat, heteket előzetben mondjuk garázdaság vagy közbotrányokozás vagy veszélyeztetés címén.  Név:         Jelszó: