2018. április 20. péntek - Tivadar, Odett
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / IPSC , IDPA - szituációs lövészsportok
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 kovi ati
        
2017-03-09 15:22:55   (17430)
  Vagy félre érted, vagy félre magyarázod:

"nagy kaliberű pisztoly versenyszámnál a peremes lőszerrel lőtt és a süllyesztett peremes lőszerrel lőtt eredmények közös eredménylistában szerepelnek. A kiemelt minősítő versenyeken, valamint az OB-n elért országos csúcsok tekintetében ezek a kategóriák külön lesznek nyilván tartva. (Sörétes puska huzagolt csővel, sörétes puska huzagolatlan csővel, nagy kaliberű pisztoly peremes lőszerrel, nagy kaliberű öntöltő pisztoly süllyesztett peremes lőszerrel)."

Tehát, ugyanúgy lőhet mindenki mindkét fajta nagy kaliberű lőszerrel (peremessel és süllyesztettel). A kiemelt versenyen, az OB-n és a rekord listákon fog csak külön szerepelni. Ez van leírva.

Ha emiatt nem mész el versenyezni....


 


Válaszüzenet:

 Martin Riggs
        
2017-03-09 15:42:17   (17432)
 
Tehát ahol számít, csak ott lesz külön kezelve az eredmény.

A többi házias jellegű baráti versenyen amúgy sem igazán versenyezni megy az ember, hanem a társaságért, légkörért. A kiemelt versenyek azok, ahol már számít is az eredmény.

Meg akkor lesz ilyen verseny is, meg olyan verseny is?

Akárhogy nézem, nekem biceg ez az új szabálymódosítás. Ezen felül nem a gépészetet, hanem az üzemanyag alakját szabályozza, ami valljuk be, nem túl logikus. Pláne nem egy pontlövő számban, ahol pont a pontlövő fegyvereket diszkriminálják ezzel.

Értem én, hogy a hadonász versenyzőtársakat (részemről abban vagyok rettenetesen eredménytelen, de ezért én nem akarok szabálykönyvet módosíttatni) zavarja, hogy pöttyölésben nem tudnak nyerni, de ettől ez még nem lesz korrekt szabályozás.

Viszont meghajlok előtte, legyen, ha a többség így akarja. Majd ha lesz pénzem erre, akkor veszek egy para lőszerrel működő pontlövő vasat sport markolattal, és ugyanott fogunk tartani. Csak más lőszert kell töltenem a fegyverbe. Persze csak a kiemelt versenyeken. A többin megyek a ZKR-el, hadi markolattal.


 Név:         Jelszó: