2018. március 25. vasárnap - Irén, Írisz
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Céltávcső, Red-Dot, fegyveroptikák
Privát üzenetek

Kijelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Eredeti üzenet:

 swordmanus
        
2017-01-03 21:01:16   (2710)
  Na megjött a red dot csoda.
Műanyag, de nem tűnik túl törékenynek, normál használat során nem szabadna eltörjön, akkor se ha a fegyver eldől, odakoccan.
Beállítása: állítható fel-le és oldalra is, ugyanakkor nem egy precíziós valamire kell gondolni, ez arra jó lesz, hogy megtanulja a red dot használatát mondjuk 10-15 méterre lévő mellalak méretű kartondobozok ellen. Nyilván amíg pontosabban nem tud majd lőni, mókázni teljesen jó lesz áráért. A puska nem fogja szétrázni...
Elképzelhető, hogy egész pontosan be is lehet lőni a red dotot, és még úgy is marad, de mínusz pár fokban nem volt több kedvem szórakozni vele, majdcsak lesz tavasz is.
Airsoftra nem javasolnám, de ezekre a pumpálós légpuskákra, ahol nincs dinamikus mozgás, nincs visszarúgás, jó. 


Válaszüzenet:

 swordmanus
        
2017-04-17 17:37:32   (2711)
  Akkora a pörgés a topikban, hogy simán visszakövethető a sztori. :-) Ma volt idő kimenni a gyerekkel a kertbe "locsolkodni". Igaz, hogy ötéves a gyerek, de az ellenfél egy közepes kartonláda alja volt, olyan 7-8-10 méterről. Próbáltam belőni a red-dotot, mondjuk a türelmetlen fiammal a hónom alatt... Aztán már ment úgy, hogy legalább a kartonláda meglegyen. Aztán eldöntöttük, hogy visszapakoljuk a dioptert: egyszerűen mindketten könnyebben céloztunk vele, többet találtunk, a gyerek szinte mindig talált, és mindenféle komolyabb célozgatás nélkül is a kb. kétliteres palacknyi felhőt szórt a kartonra (és egyáltalán nem bizti, hogy mindig ugyanoda célzott). Mindezek alapján, mivel minden lövéshez pumpálni kell, így ki kell mondjam: nem sok jelentősége van a red dotnak. De legalább nem volt drága.
 Név:         Jelszó: