2018. április 22. vasárnap - Csilla, Noémi
GázpisztolyFÓRUMSZABÁLYZAT

A NetHírlap fórumainak szolgáltatásait a felhasználók saját felelősségükre veszik igénybe.

Az internetes fórumok jellegükből adódóan névtelenséget biztosítanak felhasználóiknak. Bizonyos megkötésekkel minden felhasználó olyan álnevet ("nicket") választhat magának, amilyet csak akar.

Megkötések:
- obszcén vagy trágár kifejezés
- rasszista, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi hovatartozását gyalázó, sértő kifejezés
- cég vagy terméknév, burkolt, vagy nyílt reklámhordozónak tekinthető nick
- közízlést sértő, megbotránkoztató, provokáló nick
- pártokhoz, politikai szervezetekhez köthető nick
- más jogos, és méltányolható érdekeit sértő név
- szándékosan mások nickjét meghamisító név

Amennyiben bebizonyosodik, hogy valaki kitiltás után visszaregisztrál vagy egyszerre több felhasználónevet használ, az kitiltást kap az összes általa valaha regisztrált felhasználónévre! E szabály alól kivételes esetben felmentés kérhető a fórum moderátorától.

A felhasználók saját személyes adataikat az "Adatlap" rovatban tüntethetik fel, amely adatokat később saját maguk bármikor módosíthatják, illetve törölhetik. A NetHírlap az "Adatlap" rovatban közzétett adatok valóságtartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.

A NetHírlap nem vállal felelősséget az egyes hozzászólásokban esetlegesen elhelyezett romboló jellegű programok, alkalmazások - például: vírusok, férgek, makrók, továbbá az egyéb, fel nem sorolt programok, alkalmazások - okozta károkért, bár a lehetőségeihez mérten mindent megtesz ezek elkerülése, kiszűrése érdekében.

A fórumokban megjelenő hozzászólások és képek csak személyes használatra nyomtathatók, tölthetők le, terjeszteni, egyéb célra felhasználni kizárólag az NetHírlap írásbeli hozzájárulásával lehet.

A NetHírlap kijelenti, hogy ügyfelei adatait és bizalmas információit az adatvédelmi törvénynek megfelelően kezeli. Adatvédelmi és adatkezelési elveink kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait.

MODERÁCIÓ

A NetHírlap fóruma 2004 január 1. óta moderált. A moderátor alapvető feladata, hogy lehetőleg biztosítsa a normális beszélgetést. A moderálás ebből adódóan szubjektív. Amennyiben azt szükségesnek véli, kérjük a moderátorokat értesítse a "Mail a moderátornak" linkre kattintva.

A szolgáltatásaink részét képező fórumot minden felhasználónk saját felelősségére veszi igénybe. A hozzászólások tartalmáért az NetHírlap semmilyen felelősséget nem vállal; azonban ha az adott hozzászólás saját vagy más jogos érdekeit, illetve közérdeket sért, azt indoklás nélkül törölheti, és a tartalom elhelyezőjétől kára megtérítését követeli.

Kérjük, hogy hozzászólásai megtétele előtt minden felhasználónk alaposan és körültekintően mérlegelje mit, milyen formában tesz közzé. A fórumszabályzatot nem sértő hozzászólásokat és képeket, és a regisztrált nicket utólag nem töröljük.


1. Tilos az illegális tevékenységre, illetve a Büntető Törvénykönyv hatálya alá eső cselekedetekre felbújtó hozzászólások közzététele.

2. Tiltott az obszcén vagy trágár kifejezések használata. A magyar nyelv gazdag, nemtetszésünket kultúráltan is kifejezhetjük.

3. Tilos a fórumon mások személyes adatainak közzététele az illető kifejezett jóváhagyása nélkül. Tipikusan ilyen adat például mások valódi neve, képmása, címe, magán és munkahelyi e-mail címe, telefonszáma.

4. Szándékos topikrombolás törléssel, súlyosabb esetekben kizárással jár.

5. A fórumhoz tartozó "Privát üzenet" szolgáltásban közölt információ közzététele a Nethírlap, vagy más fórum nyilvános részén semmilyen formában nem megengedett.

6. A moderátorok azokat a rovatokat (topicokat), amelyeket véleményük szerint nem a rovat (topic) tartalmának megfelelő fórumon nyitottak, áthelyezik a tematikailag megfelelő fórumokba.

7. A NetHírlap fóruma nem hirdetési felület! A fórumban csak a moderátor által engedélyezett hirdetés jelenhet meg, egyéb esetben hirdetését kérjük a NetHírlap ingyenes apróhirdetésén helyezze el, vagy tekintse meg hirdetési ajánlatunkat.

8. A NetHírlap fórumán található szakmai fegyveres fórumcsoport ideiglenes és zárt fórumcsoport, melyre más, egyedi, a közösség által meghatározott moderálási szabályok vonatkoznak. A fórumcsoport költözéséig kérjük ezt vegye figyelembe a regisztrációkor.


Vissza