2018. május 21. hétfő - Konstantin
Gázpisztoly

Tisztelt fórumozók! A Nethírlap fóruma politikamentes fórummá alakult, politikával kapcsolatos topikok, hozzászólások törölve lesznek.

Hogyan kell jól nyalni?

NetHírlap / Fórum / 

Technika

  / 

Hogyan kell jól nyalni?

    
    Oldal: előző oldal / 1következő oldal      bontás: 
Privát üzenetek

Bejelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Moderálás
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
Fegyverek
GSM, távközlés
Hajózás
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Legfrissebb 20

"RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Macskaklub
Zabálnivalók...
Híd
Chrysler Voyager / Grand Voyager
CHRYSLER STRATUS, CHRYSLER SEBRING
KAJA - főzőcske topic
Elmélkedések a Világ működésével kapc...
Dual-sim készülékek
"Jónak" lenni Jó
Időjárás
Természetfotózás
Forza Schumi...
Csepptankos Jawa
Hétköznapi viselkedéstan
Női dolgok: kézimunka,kávé-csevegés
SuEllen bungalója
Fák, bokrok, és virágok, ill. ami köz...
Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország...
Tanulságos filmek


 LoveGirl!
    
2005-07-05 22:31:04  (17)
  Köszi,tudom!!Csak az elején voltam írtó gázos....:)
Előzmény: SFC (16)
Válaszok
 


 SFC
    
2005-07-04 10:57:06  (16)
  Cicuka, LoveGirl!:
"mindig elkap a röhögőgörcs"

Valószínüleg azért, mert túl korán indul el a pasi. Ha jól fel vagy már pörögve, biztos nem csiklandozni fog.
Az üzenetet a felhasználó 2005-07-04 11:01:20-kor módosította.
Előzmény: cicuka... (10)
Válaszok
 


 LoveGirl!
    
2005-06-27 16:40:50  (15)
 

Hűűű cicuka,,,de jó.hogy nem vok egyedül bár nekem az elején volt röhögőgörcsöm ráadásul csiklandós is vagyok/voltam ott.De szopni Én is IMÁDOK és nem tudok betelni a BARÁTOMMAL (KIZÁROLAG NEKI CSINÁLOM.NE ÉRTSETEK FÉLRE)


Előzmény: cicuka... (10)
Válaszok
 


 pixyes
    
2005-06-25 20:48:12  (14)
  ezt én is ismertem!:)
Előzmény: Share20 (6)
Válaszok
 


 Réky
    
2005-06-24 10:06:55  (13)
  Hale!
Jól nyalni pontosan úgy kell,ahogy a pasim csinálja ;)

Válaszok
 


 IntenSe
    
2005-06-23 20:36:39  (12)
  na bazz iet sem hallottam még h vki szeret szopni......:D miért szeretsz? olyan jo érzés?:DDDVálaszok
 


 Nacsesz
    
2005-05-31 18:03:19  (11)
  re
Előzmény: Baby86 (9)
Válaszok
 


 cicuka...
    
2005-02-19 23:01:38  (10)
  Én nem szeretem,ha nyalnak...nem tom miért...mindig elkap a röhögőgörcs ha indul egy pasi lefelé....nem tom miért.....de ennek hatására én naon szeretek szopni....hmmmm:))))

Előzmény: Baby86 (9)
Válaszok
 


 Baby86
    
2005-02-19 18:29:28  (9)
  cicuka...

Hogyhogy nem szereted ha nyalnak??? Én ilyet még nőtől nem hallottam... megdöbbentő!!!!


Leó a puszikirály!

Szerintem ez ugyanolyan mint a csók.. nem lehet megtanulni,itt is a gyakorlat teszi a mestert!!! :)
Sőt még a lány irányít is közbe ha nem jó neki ott ahol csinálod... legalábbis szerintem!
És ha ügyetlen vagy benne,akkor mivan??? Semmi... Senki se tökéletes elsöre,se az ágyban,se sehol! Nem??? Ugyhogy gyakorolj sokat! :))

Válaszok
 


 Brygi@
    
2005-02-18 09:27:17  (8)
  vegyél egy narancsot vágj bele lyukat és gyakorolj rajta.de a legjobb ha kiveszel a tk-ból egy pornókazettát.sokat tanulhatsz belőle!a lényeg hogy ne legyetek feszültek.
Előzmény: Leó a puszikirály (1)
Válaszok
 


 cicuka...
    
2005-02-17 20:12:03  (7)
  Én nő vok,mégis utállom,ha nyalnak:)
én szopni szeretek:)))))))))))))))))))
Előzmény: Share20 (6)
Válaszok
 


 Share20
    
2005-01-17 20:58:06  (6)
  Hali.. nekem van egy doc-om amit még vki a neten talált.... vannak benne érdekes dolgok még egy lány számára is. :) Kicsikét hosszú... :)

"Nagyon tisztelem és méltányolom azokat a férfiakat, akik szeretnek puncit nyalni, mert sajnos nem sokan vagytok, legalábbis azok akik értik is a dolgukat ezen a téren. És nem én vagyok az egyetlen nő, aki ezt állítja. Szóval ez a kis útmutató biztosan hasznára válhat a férfitársadalom képviselőinek.

Amikor egy nő talál egy olyan férfit, aki jól bánik a nyelvével puncitéren, az kincset talált és nem is fogja kiengedni a kezei, vagy inkább combjai, közül egyhamar. Mivel ritka az ilyen, mint a fehér holló, és ezt a nők nagyrésze tudja. Sőt, jobban teszi, ha még a barátnőinek sem beszél róla, mert könnyen válhat szeretője a város legnépszerűbb hapsijává. Általában a férfiak nagyrésze egészen kielégítően kefél, de amelyik még puncit is jól tud nyalni, az főnyeremény.

A legtöbb nő kissé szégyenlős a testével kapcsolatban. Annak ellenére, hogy a világ leggyönyörűbb nőjével bújsz is ágyba, ő aggódni fog, hogy vajon tetszik-e neked a teste. Hiába, mi nők is hiúk vagyunk, mégha annyira nem is mint a férfiak. Tehát első, hogy dicsérd meg, milyen gyönyörű, mondd el neki, testének melyik részét szereted legjobban, szóval beszélj neki bármiről, amitől bizalmába fogad téged, a lábai közé enged és feltárja előtted egyik legrejtettebb testrészét, a punciját.

Itt most egy kicsit álljunk meg és nézzük meg mit látsz. Gyönyörű, nem igaz? Nincs más dolog ami egyedibbé tenné a nőt, mint annak puncija. Én tudom. Sokat láttam és kóstoltam is közülük. Különböznek méretükben, színükben és alakjukban. Van amelyik begyűrt, mint egy kislány nunija és van amelyiknek vaskos, buja ajkai kilógnak rejtekükből és így köszöntenek téged. Van amelyik sűrű bokor alatt fészkel, de van melyet csak áttetsző pihe fed. Szóval méltányold a nőd egyedi jegyeit és mondd is el neki, hogy mik ezek. Higgyétek el, értékelni fogják!

A nők sokkal beszédesebbek a férfiaknál, főleg szerelmeskedés közben. Sokkal inkább reagálnak is a verbális kedveskedésre, mármint, minél többet beszélsz hozzájuk, annál könnyebben tudod levenni őket a lábukról. Ezért előjáték és puncisimogatás közben próbálj minél többet beszélni hozzá, arról amit éppen csinálsz vele.

Most térjünk vissza a fő témánkhoz. Lágyan húzd szét puncijának ajkait és figyeld meg a kisajkakat. Ha szeretnéd, lágyan meg is nyalogathatod őket, de ebben a tevékenységedben ne legyen semmi követelőzés, illetve behatolási vágy, legyél valóban gyengéd és izgató. Ezután a puncijának felső részét simítsd kétfelé úgy, hogy megtaláld a csiklóját. Minden egyes nőnek különböző méretű csiklója van, mint ahogy a férfiaknak is más és más a farokmérete. Persze nálunk nőknél ez nem párosul egymás iránt érzett irígységgel és természetesen a méret semmi befolyással nincs az élvezet mértékére. A másik dolog, hogy akinek a csiklójából kevesebb látszik, annak általában a fityma alatt több rejlik.

Amikor megérinted egy nő csiklóját, előtte bizonyosodj meg róla, hogy az ujjad nedves. Megnyalhatod vagy megnedvesítheted a saját puncilevével is. Mindenesetre mielőtt hozzáérsz legyen nedves az ujjad, mert a csikló magától nem nedves és egyébként is rendkívül érzékeny, ha az ujjad száraz, akkor az nagyon fájdalmas lehet. Bár igazából ebben a fázisban még korai a csikló megérintése. Addig még sok "munka" vár rád, hogy izgalomba hozd. Azelőtt még túl kényes pont ahhoz, hogy bevond a játékba. Lassan közelítsd meg a puncit. A nők talán még a férfiaknál is jobban kedvelik ha felizgatják őket. A comb belső oldala az egyik legérzékenyebb pontjuk. Nyalogasd, csókolgasd, rajzolgass rá a alakzatokat a nyelved hegyével vészesen közeledve a puncijához, de az utolsó pillanatban kalandozz másfelé. Ezzel azt érheted el, hogy ő fogja siettetni a dolgot, bárcsak hozzáérnél már féltett kincséhez.

Most nyald a hajlatot, ahol a combja és a puncija találkozik. Arcoddal simogasd meg a szőrpamacsát (ha nincs, akkor annak helyét). A síkos ajkaiddal simítsd végig a vágatát anélkül, hogy belenyomnád tovább izgatva őt. Ha a nődnek nincsen ellenére a popsijának kényeztetése, akkor minden további nélkül nyald végig a popsivágatot is, a lyukánál kicsit elidőzve, de ne hatolj be a nyelveddel a hátsó nyílásba.
Néhányszor végégjárhatod nyelveddel a puncija felső régióitól egészen a popsilyukáig. Amikor ezeket végigcsináltad, akkor elértél arra a pontra, mikor kedvesed felpattan a székéből és teljesen felizgulva többet akar majd tőled. Ekkor az ajkaidat formáld a puncivágatához. Lágyan kezdd el csókolni, mintha ugyanezt a szájával tennéd, majd egyre erőteljesebben csókold.

Most használd a nyelvedet! Válaszd szét a szeméremajkait és mikor szétnyíltak, a nyelveddel járd végig a puncijának rétegeit. Kezeiddel lágyan nyisd szélesebbre a lábait.

Akármit is csinálsz egy nővel amikor ki akarod nyalni a punciját, akkor azt gyengéden tedd!

Most a nyelveddel dugd meg. Ez különleges érzés lesz neki és a végletekig felizgatja majd, mert valószínűleg ekkora már a csiklójának izgatását is kívánni fogja. Próbáld ki, ha a csiklója már kemény és a bőr alól szemmel láthatóan kiáll, mintha egy kis hímtag lenne, akkor gyengéden elkezdeted nyelveddel kényeztetni. Ha még mindig nem látszik belőle több, mint a kezdetekkor, akkor még egy kis izgatásra vár a rejtekhelyén. Tehát kezdd el a csiklót fedő bőrt nyelveddel végégszántani, és próbáld meg azon keresztül érzékelni a csikló állapotát. Valószínűleg könnyedén érezni fogod. De ha nem is érzed a pici gyöngyszemet, akkor is előhozhatod az őt fedő bőrredő nyalogatásával. Nyald kissé erőteljesebben és nyelveddel kicsit nyomd a bőrt felülről lefelé.

Gyengéden húzd szét a szeméremajkakat és nyelveddel kicsit legyintsd meg a csiklót, akkor is, ha még nem bújt elő rejtekéből. Aztán tedd ugyanezt, de gyorsíts a tempón. Ettől partnered lábai megremegnek majd. Amikor úgy érzed, hogy a nő egyre közeledik a beteljesedés felé, akkor száddal formálj O betűt és zárd a csikló köré, mint egy nagy burkot. Kezdd el gyengéden szopogatni, de arra ügyelj, hogy az ajkaid és a nyelved sose legyen száraz! Közben figyeld partnered arcát, hogyan reagál a tevékenységedre. Ha látod, hogy el bírja viselni a peckének szopogatását, akkor kissé beleerősíthetsz, de hangsúlyozom, hogy csak gyengéden. Amennyiben élvezi, akkor tovább erősíthetsz. Mozogj vele együtt! Ha megemeli a csípőjét a közeledő orgazmusa jeléül, akkor emelkedj te is vele, semmiképpen ne gátold mozgását, próbálj a csiklón maradni és közben ne birkózz a nővel. Tarts ki és ne hagyd kicsúszni az ajkaid közül! Ekkor valószínűleg ő is ilyesmiket fog mondani, hogy: "Ne hagyd abba! Soha ne hagyd abba!"

Ezeknek a mondatoknak természetesen oka is van. A legtöbb férfi túl hamar abbahagyja. Ugyanúgy ahogy a faszszopásnál is, ez is egy olyan dolog, amit érdemes tanulni és érdemes megtanulni jól csinálni. Ismerek olyan férfit, aki kefélés terén pocsék, egyszerűen pocsék, nincs rá más szó. De úgy tud puncit nyalni, mint senki más. Így sosincs problémája a partner találással. A lányok omlanak utána.

De térjünk vissza a puncinyalási leckénkhez... Egy másik dolog is van, amivel felerősítheted szíved hölgyének élvezetét. Miközben ő élvezi a puncinyalási tehetségedet, a punciját ujjazhatod is. Előtte, közben vagy utána. Én személy szerint azt kedvelem legjobban, amikor partnerem először puncimat dugja egy, majd két ujjával, aztán a jól benedvesített ujjával a popsilyukamat kezdi izgatni, de csak a bejáratánál. A legvégén pedig úgy, hogy egyik ujja a puncimban van ameddig csak lehet, a másik a popsim bejáratát simogatja, de egy-két centinél nem hatol beljebb oda.

Szerintem ezt más nők is szeretni fogják. A csikló körüli erogén zónákon kívül a nőknek rendkívül érzékeny részük a vaginájuk felső része. Ez az a hely, amelyet a pénisz keféléskor dörzsöl. Nos, mivel a farkad és a szád elég messze helyezkedik el egymástól, ezt a dörzsölgetést, kefélést most az ujjaidnak kell végeznie.

Csináld két ujjal. Egy túl vékony, három túl széles és ezért nem tud elég mélyre hatolni, kettő éppen megfelelő lesz. Figyelj oda, hogy ujjaid nedvesek legyenek, hogy ne irritáld a bőrét. Csúsztasd be ujjaidat, először lassan, aztán kicsit gyorsíts.. Kezdd el kezeddel ritmikusan baszni. Akkor gyorsíts, amikor ő is gyorsít, ezt meg fogod érezni a lélegzéséből, csak figyelj oda és mindig tudatni fogja, hogy mit kell tenned. Ha egyszerre szopod a csiklóját és ujjazod a punciját, sokkal nagyobb izgalmat okozol, mintha csak a farkaddal csinálnád. Számíthatsz rá, hogy ettől biztosan elélvez. Ha mégis kétségeid lennének, figyeld meg a külsö jeleket partnereden. Minden nő egyéniség. Van akinek a mellbimbói megkeményednek amikor felizgul, de lehet hogy csak akkor amikor orgazmusa van. Van aki kipirosodik vagy éppen remegni kezd. Ismerd meg az ő tüneteit és sokkal érzékibb szerető leszel.

Amikor partnered orgazmusa elkezdődik, az isten szerelmére, le ne szállj a csiklójáról! Maradj rajta az egész ideje alatt. Amikor az első orgazmusa eléri, a nyelvedet nyomd a csikló aljához, az ajkaiddal pedig a felső részét borítsd be. Huzogasd a nyelvedet ki és be a puncijában. Ha az ujjaid is bent vannak, azokat is mozgasd kissé, de nem feltétlenül kefélés-szerűen ki-be, hanem körkörösen odabent. Lényeg a gyengédség, mert ekkor nagyon érzékeny a punci minden része.

Ha jól csináltad, akkor ilyen módon elérhetsz többszörös orgazmust is, persze ez is a partneredtől függ. Én például nem szeretem, ha orgazmus után megérintik a csiklómat. Viszont a hátam, fenekem masszírozása elnyújtja az élvezetemet. Ezek után pedig egy kemény dugás hátulról, az ami teljessé teszi a kielégülésemet.

Az utolsó tanácsom a következő. Miután partnered elélvezett, szinte mondhatni, szolgáddá tetted azzal, hogy úgy kinyaltad mint talán még soha, most ne hagyd magára. Beszélj hozzá, simogasd, becézgesd tenyereddel a melleit, a bimbóival csak óvatosan bánj, mert ugyanolyan érzékenyek lehetnek mint a csikló ebben az időben. Szerelmeskedj vele, mintegy levezetés képpen amíg teljesen le nem csillapodik felfokozott állapota. Egy férfi amikor elélvez, azzal a szusszal képes elaludni lelkiismeret-furdalás és hiányérzet nélkül. De a nők, természetükből adódóan kedveskedést igényelnek a szex utáni pillanatokban.

Az orális szex lehet az egyik legizgalmasabb szexuális élményed. De ez természetesen olyan, amilyenné te teszed. Szánjatok rá partnereddel időt, gyakoroljátok rendszeresen, figyelj oda szeretőd jelzéseire és élvezd te is!

Nálunk ezek a módszerek nagyon beváltak, remélem mindenkinek hasznára válnak! Szívesen fogadom az észrevételeket, főleg nőktől, hogy esetleg mit hagytam ki, nála mi az ami fokozza az élvezeteket, hátha nálunk is beválik majd a dolog és kiegészíthetem ezt az irományt. Illetve férfiak is írjanak a fórumon, hogyha alkalmazták az általam leírtakat kedvesükkel, akkor sikerrel jártak-e. Mindenkinek jó nyalakodást kívánok!"Az üzenetet a felhasználó 2005-01-17 20:58:38-kor módosította.
Válaszok
 


 Csavar
    
2004-10-28 10:22:46  (5)
  Te, figyu...
Ha az a csaj elhagyna, mert nem nyalsz jól, akkor mondd meg neki, hogy vegyen egy hangyászsünt...
Ha tényleg szeret, és ezt azzal fejezi ki, hogy odaenged a puncijához, akkor szinte mindegy hogy mit csinálsz, elégedett lesz veled. Az a lényeg, hogy a csaj ne feküdjön mint egy darab fa. Ha finoman rángatózik, sóhajtozik, remeg, kiemeli a csípőjét, stb. a ténykedésed alatt, akkor te leszel számára a világ leszupibb nyalógépe!! Ha ciklikusan úgy 10-30 másodpercenként egy remegéshullám fut át rajta, akkor Te leszel az isten... Csak légy türelmes, és meghozza a gyümölcsét.

Egyébként a háztartásban fellelhető a mákdaráló, kávéfőző, konektor, WC-ben az öblítőlyuk, mosdóban a lefolyónyílás... :)

Előzmény: Leó a puszikirály (1)
Válaszok
 


 Amy
    
2004-10-11 20:06:10  (4)
 


szia!

az én véleményem hogy ha igazán szeret tökmind1 neki!
úgyis jelzi hangokkal:) hogy mi a jó neki
ne izgulj!!


sok sikert!Válaszok
 


 bocika
    
2004-03-26 21:06:30  (3)
  Szóval itt vagy? Azt hitted, hogy nem jövök rá?
Csak nem Kattkát csábítottad el a hátam mögött?
Akkor én kiszállok ebből, mert nem bírom a hárman párban-t

:)

(Egyébként a véleményem az, hogy mindegy hogyan nyalsz. Az sem fogja érdekelni, ha tényleg béna vagy.)


Ágica
Válaszok
 


 belarl
    
2004-03-26 07:13:29  (2)
  Be akarod magad nyalni a csajnál?:)
Szerintem egy kapcsolatban nem az a lényeg, hogy ki hogyan tud nyalni. Ezen azért felül lehet kerekedni, ha már egyszer együtt vagytok. Ha meg mindenképp a nyalást akarod gyakorolni, akkor vegyél fagyit:)

Szóval kétségbeesett hozzászólásodra még annyit mondanék, hogy úgy kell csinálni, ahogy a csaj szereti. nem hiszem hogy lenne egy általánosan elfogadott nyalásmódszer. persze vannak erre próbálkozások pl a kamasutrában.
Válaszok
 


 Leó a puszikirály
    
2004-03-25 22:47:52  (1)
  Sziasztok!

Ebben a témában szeretném S.O.S. a segítségeteket kérni!!!
A barátnőmmel odáig fejlődött a kapcsolatunk, hogy eme esemény szinte bármikor bekövetkezhet.
Nagyon szeretem és borzalmasan félek, hogy nehogy elhagyjon, amiért ügyetlen vagyok.
Vagyis nagyon hálás lennék, ha segítenétek módszerekkel, tippekkel, építő véleményekkel, saját tapasztalataitokkal, hogy hogyan lehetnék szuper nyalógép!
Az is nagyon jó lenne ha tudnátok mondani valami olyan dolgot, ami minden háztartásban megtalálható és hasonlít a puncira és amin így sokat gyakorolhatnék.
Kérlek segítsetek, nagyon sürgős!!! Ti vagytok az utolsó reményem!

Köszönöm!
Válaszok
 


NetHírlap / Fórum / Technika / Hogyan kell jól nyalni?
      Oldal:  / 1      bontás: 


Név: 
       Jelszó: