2017. október 19. csütörtök - Nándor
Gázpisztoly

Tisztelt fórumozók! A Nethírlap fóruma politikamentes fórummá alakult, politikával kapcsolatos topikok, hozzászólások törölve lesznek.

Zabálnivalók...

NetHírlap / Fórum / 

Család

  / 

Zabálnivalók...

    
    Oldal: előző oldal / 1979következő oldal      bontás: 
Privát üzenetek

Bejelentkezés
Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Moderálás
Súgó
Fórumszabályzat

Keresés

Keresett kifejezés:

Keresés helye:



Részletes keresés

Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
Fegyverek
GSM, távközlés
Hajózás
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Legfrissebb 20

Híd
Macskaklub
Zabálnivalók...
Chrysler Voyager / Grand Voyager
"RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Fák, bokrok, és virágok, ill. ami köz...
Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország...
Tanulságos filmek
"Jónak" lenni Jó
Hétköznapi matek
Időjárás
Automata váltó
Elmélkedések a Világ működésével kapc...
Vészesen kopnak a 3-as metró kerekei ...
5 szavas történet
Süssön ránk a nap!
Az emberiség jövöje.
Női dolgok: kézimunka,kávé-csevegés
Kávéházi beszélgetés: a magyar élelmi...
CHRYSLER STRATUS, CHRYSLER SEBRING


 katrin
    
2017-10-18 18:29:11  (98928)
  Szia Macika!

Nem probléma. Nem vagyunk egyformák. Mi lenne, ha mindenki csak ezt a fajta tésztát szeretné?? Más nem is fogyna.
Én meg szoktam mondani, hogy valószínűleg előző életemben kínai lehettem, mert imádom a kínai ételeket... Ki tudja??

Szép estét!

Hali
Előzmény: hugomasszony (98925)
Válaszok
 


 Mamsi
    
2017-10-18 17:19:34  (98927)
  Szép napot Mindenkinek!

Ewika,

kellemes hétvégét a vendégeiddel!

Vettem többféle ázsiai fűszert, és kísérletezgettem az indiai ízvilággal, így nálunk egy kis karfiolos, csirkecombfilés curry féle volt az ebéd.







Válaszok
 


 ewika
    
2017-10-18 14:08:26  (98926)
  Hosszú hétvége előtt állunk,amit nálunk töltenek a barátnőmék. Tervezgetem a menüt, ma linzert sütök, mert azt mindenki szereti és jól tárolható. Szombaton gyümölcsleves lesz , rántott hús, bulgur, sült zöldségek. Ez inkább vacsi lesz, mert túrázni készülünk , és csak utána eszünk . Vasárnapra előre megfőzöm a töltött káposztát, mivel az jól melegíthető, a levest még nem tudom. A hétfő is képlékeny. Próbálok előre készülni, hogy minél kevesebb idő menjen el a főzéssel.

Válaszok
 


 hugomasszony
    
2017-10-18 13:46:18  (98925)
  Ez az a tészta amit sajnos ,nem kedvelekés szerintem már nem is fogok .Pedig a családban is van aki szereti .



Előzmény: katrin (98915)
Válaszok
 


 hugomasszony
    
2017-10-18 13:43:52  (98924)
  Én is így vagyok vele .Változik az ízlésünk. Sok minden van amit gyermekként nem ettem meg ma pedig a kedvencem .



Előzmény: ewika (98922)
Válaszok
 


 ewika
    
2017-10-18 11:58:36  (98923)
  Csak most néztem be, de ebéd után is finom lesz a kávé.



Előzmény: Sacima (98916)
Válaszok
 


 ewika
    
2017-10-18 11:57:46  (98922)
  Nem tudom ki hogy van vele, de nálunk gyerekkoromban a saláta a sós/cukros/ecetes vízbe tett fejes salátát, káposztát, céklát , uborkát (ez készült tejfölösen is) jelentette. Középiskolás koromban ismertem meg a majonézes salátákat. Ma pedig kedvelem az olajjal, öntettel készülő salátákat, sajttal, kevés natúr husival akár főétkezésként is.  



Előzmény: ewika (98921)
Válaszok
 


 ewika
    
2017-10-18 11:48:11  (98921)
  De ez is jól esne, nagyon szeretem a salátákat.



Előzmény: marioon (98917)
Válaszok
 


 ewika
    
2017-10-18 11:47:02  (98920)
  Szép napot Mindenkinek!

Nálunk szép napos az idő. Az ebéd kelkáposzta főzelék, a fiúknak sült oldalassal, nekem baromfivirslivel.



Előzmény: hugomasszony (98919)
Válaszok
 


 hugomasszony
    
2017-10-18 10:56:51  (98919)
  Ma csúnya ködös időnk van .Ebédünk : Édes krumpli leves bacon csipsszel ,sült csirke káposzta salátával . 



Válaszok
 


 hugomasszony
    
2017-10-18 10:53:57  (98918)
  Jó étvágyat !




Előzmény: marioon (98917)
Válaszok
 


 marioon
    
2017-10-18 08:08:56  (98917)
  Jó reggelt !







Előzmény: Sacima (98916)
Válaszok
 


 Sacima
    
2017-10-18 07:11:23  (98916)
  Remélem jól aludtatok? Legyen szép a napunk, sziasztok! :)





Mára zöldbablevest és rakott krumplit terveztem. No meg kint létet amennyit csak lehet! ;-D
Válaszok
 


 katrin
    
2017-10-17 17:44:44  (98915)
  Sziasztok!

Kicsit pihiztem, most akkor mutatom a mai ebédemet.

Vegyes gyümölcslevest főztem, amibe van alma, meggy és sárgabarack. A meggyet még 2 éve én tettem el, a sárgabarackot pedig egy ismerőstől kaptam, s lefagyasztottam. Most abból vettem ki egy kicsit.




második fogásnak pedig kínai édes-savanyú zöldséges finomságot készítettem:





Szép napot!

Hali
Előzmény: katrin (98911)
Válaszok
 


 Anyóca
    
2017-10-17 17:02:19  (98914)
  Ha kicsit  jobbat akarok enni , mint a bóti' száraz morzsalék , akkor veszek zacskós zsíros tejet , és csinálok itthon túrót . Semmi munka vele szinte , és nagyságrenddel jobb , mint akár a félzsíros bolti .

Előzmény: hugomasszony (98902)
Válaszok
 


 Anyóca
    
2017-10-17 16:58:03  (98913)
  Amúgy meg jó délutánt mindenkinek !
Olyan idő van , mintha nyár-elő lenne . Csodáááááás .



Válaszok
 


 Anyóca
    
2017-10-17 16:56:45  (98912)
  De milyen isteni ! No meg a zsír , ami marad utána ....
Rendszeresen sütök fokhagymás  paprikát . Olivaolajon csípőst + nem csípőst , rengeteg fokhagymával . Alaposan lesütve , kenyéren (pirítóson is) fantörpikus . Mivel nem igazán szeretek semmi töltelék árut , sokszor gyártok ilyesféle kenyérhez valót .
Nálunk is majdnem minden zöldségfélét megeszünk nyersen is . Amíg a borsó igazán zsenge , mire kifejtem , pár marékkal el is fogy . A sárgarépa/karalábé kedvenc nyers csemege az uncsikáknál is . A főtt v.hagymát én ugyan nem eszem meg , de a fiam/menyem szereti .
Szerintem az ilyen ízlések/szokások  otthonról eredhetnek . Mit lát , miben nő fel az ember , azt nagyjából viszi magával , és jó esetben továbbfejleszti . De az alapok maradnak .





Előzmény: hugomasszony (98910)
Válaszok
 


 katrin
    
2017-10-17 16:01:31  (98911)
  Szia Évi!

Oké, hát akkor én vagyok az UFÓ!!

A fokhagymát pl. imádom akár pirítósra kenve, vagy akár fokhagyma-krémlevest főzök, vagy sültekhez rakok, de pl. szoktam olyat csinálni, hogy egy kis üveg (kb. 3-4 evőkanál) mézbe rakok 8-10 gerezd fokhagymát, amit fokhagymanyomón összetörök. Várok vele kb. 2 napot, utána minden nap 1 púpos mokkáskanállal megeszek belőle. Ez is nagyon finom és egészséges is. Pár éve hallottam, azóta évente 1-2x csinálok ilyet.
Bocsi, de az uborkát biztos nem fogom megfőzni, se kirántani. Így nyersen finom, s ennyi elég is belőle.

Most értem haza, jól elfáradtam. Szinte mindenfelé gyalog megyek, kivéve ha túl messzire kell menni, mert akkor buszozok.

Itt a mi nyarunk!! Nagyon jó idő van, szinte nem is kell hosszú ujjút felvenni.

Szép napot!

Hali
Előzmény: Éva 85 (98904)
Válaszok
 


 hugomasszony
    
2017-10-17 15:13:57  (98910)
  Én rendszeresen félbe vágom a fokhagyma gumót és a sült mellé teszem .Isteni sülve .



Előzmény: Éva 85 (98904)
Válaszok
 


 hugomasszony
    
2017-10-17 15:12:02  (98909)
  Azt mondta valaki jól főzni csak akkor lehet ha szeretsz és szeretve vagy .Mindenben igazad van !

Előzmény: Éva 85 (98906)
Válaszok
 


 hugomasszony
    
2017-10-17 15:09:49  (98908)
  Mindig elvarázsolsz a leveseiddel .:))



Előzmény: Éva 85 (98907)
Válaszok
 


 Éva 85
    
2017-10-17 14:28:51  (98907)
  Hála az illetékes Elvtársnak csak örvendezni lehet, no meg  élvezni a gyönyöű időt.
Sziasztok. A délutánotok is legyen szép.



Nyersen....... főve. ppp



Válaszok
 


 Éva 85
    
2017-10-17 14:18:45  (98906)
 
Van  abban a régi bölcsességben igazság, miszerint nagyban meghatározója egy embernek a kulináris énje. Mert ugye a konyhában, és az étkezőasztalnál, de már kezdve a piacnál mi kell.?
....Pl. Igényesség, izlés, fantázia, kreativitás, alázat,  észszerűség, takarékosság  rendszeretet türelem, szeretet.
Hirtelen ennyi, és ugye máris kirajzolódott egy jellem, ami ugye nem is rossz ! ezek a tulajdonságok nemcsak a konyhában szükségeltetnek. Sztem. a párkapcsolati, ill. a hálószobai mikéntet is meghatározzák.

....





....




Az üzenetet a felhasználó 2017-10-17 17:16:55-kor módosította.
Válaszok
 


 Éva 85
    
2017-10-17 14:04:47  (98905)
  Ehhez a gyönyörű időhöz kellhet.e több mint három imádott  S.    ?
Csodás délutánt Nektek.

Előzmény: Sacima (98901)
Válaszok
 


 Éva 85
    
2017-10-17 14:00:27  (98904)
  Ok. nem aggódunk, de akkor legyél Te az UFÓ.
Egészben főtt, vagy sült  fokhagyma is manna.
Merrefelé jársz, ahol nem hallani nyers zöldség evésről ? Gyere felém, itt hallod még a zöldbab evését is nyers állapottyában, meg a krumplit is.
 .... Viszont Te ne csak nyersen edd az uborka salátát, próbáld ki egyszer főzve, vagy kirántva. Én még nem kóstoltam, de hallottam, hogy jó !



Előzmény: katrin (98896)
Válaszok
 


 Sacima
    
2017-10-17 13:14:27  (98903)
  És én sem. ☺
Előzmény: hugomasszony (98898)
Válaszok
 


 hugomasszony
    
2017-10-17 13:13:33  (98902)
  Elmúltam 70-ven de ,mindig volt túró a palacsintában,buktában és a túrós tésztán is . pedig a városban nőttem fel . Nagyanyám még a csarnokból hozott tejből is csinált .



Előzmény: Anyóca (98857)
Válaszok
 


 Sacima
    
2017-10-17 13:11:31  (98901)
  Szép napot, sziasztok!

Visszaolvasva...igencsak kikerekedett a szemem! Nem gondoltam volna, hogy van aki nem szereti üresen a palacsintát! ;-DD Katrina most megleptél! ;-)))
Az unokáink sokszor csak üresen kérik és én magam is nagyon szeretem üresen (is).
A zöldségekkel is barátságban állunk, ma is "zöldséges" ebédünk volt.
A húslevesben főtt hagyma is nagy kincs nálunk, s persze a zöldségek is. Még nyersen is! Egész más ízvilág és igen csak finom! ;-)

Na akkor mutatom a mai ebédünket.

Borsóleves rizsgaluskával és zöldséges spagetti.
Délután "begyűjtjük" Sárit és Samut a "dolgozóból" aztán Simonnal együtt velük töltjük az időt, a szülék elfoglaltsága miatt.
Üres kézzel nem megyünk.. ;-))
Ezért sütöttem szőlős pitét, aminek a töltelékébe egy almát is reszeltem.
Válaszok
 


 hugomasszony
    
2017-10-17 13:05:38  (98900)
  Évi nekem is külön van mindenhez lábosom . Én a nagyanyámtól tanultam sok hasznos dolgot amihez a mai napig ragaszkodom .



Előzmény: Éva 85 (98884)
Válaszok
 


 hugomasszony
    
2017-10-17 13:01:14  (98899)
  Egyetértek !



Előzmény: marioon (98891)
Válaszok
 


 hugomasszony
    
2017-10-17 13:00:22  (98898)
  Én sem .Csipet sót . A töltelék úgyis édes ,de azt is módjával . 



Előzmény: marioon (98892)
Válaszok
 


 hugomasszony
    
2017-10-17 12:57:56  (98897)
  Mi  is szeretjük a nyers zöldségeket .Az unokám is ,még a káposzta torzsát is .



Válaszok
 


 katrin
    
2017-10-17 12:52:26  (98896)
  Szia Marioon!

Ne aggódj, nem vagytok Ti UFÓK.
Na, azt még nem hallottam, hogy valaki a karfiolt és a brokkolit, vagy a többit amit írtál, hogy azokat is megenné nyersen. Persze karalábélevest azt ritkán főzök, mert én főzve se szeretem.
Na akkor gyűjtöm neked az egész hagymát a levesből, s elküldöm!

Hát ennyire nem vagyunk egyformák!!

Jó, az uborkasalátát megeszem nyersen, meg a fejes salátát is, s az olyan friss salátákat majonézes öntettel.

Szép napot!

Hali
Az üzenetet a felhasználó 2017-10-17 12:54:02-kor módosította.
Előzmény: marioon (98894)
Válaszok
 


 ewika
    
2017-10-17 12:32:35  (98895)
  Mi is főzünk néhány éve cukor nélküli lekvárt , mivel én nagyon szeretem , de a diabetes miatt nem szabad, de így egy kicsit szoktam enni.
Én például a karalábét sokkal jobban szeretem nyersen, mint főve.

Előzmény: marioon (98889)
Válaszok
 


 marioon
    
2017-10-17 12:00:56  (98894)
  "


Olyat már én is hallottam, hogy a gyerekek, vagy akár a felnőttek is megeszik a nyers zöldségeket."

:D:D :D Akkor számodra Katrina én és a családom UFOk vagyunk, vagy legalábbis nyulak. Bizony mi nagyon szeretjük a nyers zöldségeket, salátákat!
Ha zöldséget pucolok, szinte bármit, meg kell kóstolnom ! Legyen az répa, karfiol, brokkoli, cukkini, padlizsán,cékla, soroljam még ?! Mintát kell venni, ropogtatni, megízlelni. Isteni finom ízorgia !!!!
Nem beszélni a vitaminokról ! Ami nem csak C !

"

Húúú! Most olvasom, hogy még a hagymát is megeszitek a húslevesből..."

Képzeld, volt olyan, hogy a bátyám és a kicsi fiam összevesztek, ki eszi meg a hagymát a húslevesből ! :D

Előzmény: katrin (98893)
Válaszok
 


 katrin
    
2017-10-17 10:07:10  (98893)
  Szia Marioon!

Olyat már én is hallottam, hogy a gyerekek, vagy akár a felnőttek is megeszik a nyers zöldségeket. Tudom, hogy nagyon egészséges, de mi nem esszük meg. Talán már 1-2x kóstoltam, éppen ezért, mert hallottam ilyet, de csak a répát és a karalábét.
Tudom, hogy sokkal több zöldséget, gyümölcsöt kéne enni, de ha egyszer nem szeretem, akkor nem tudok mit csinálni. Éppen ezért találtam ki kb. 4-5 éve, hogy ősztől tavaszig ha teát iszok reggel és este 1-1 bögrével, akkor fél narancs levét belecsavarom, rostjával együtt. Az nekem nagyon finom, viszont így akkor megvan a napi 1 db narancsom is. Természetesen 1 teáskanál mézet is rakok bele, nem cukrot. Most is már elkezdtem kb. 2 hete, de egyelőre csak citrom levét csavarom bele, még nagyon drága a narancs.
No meg azért találtam ki, hogy a répát, céklát és az almát lecentrizem, rakok bele mézet, s azt iszogatom. Legközelebb már rakok bele citrom levét is.

A húslevesből a zöldséget szeretem a legjobban, azt meg is eszem, vagy bármilyen levesből. A répát is megeszem, de azt már annyira nem szeretem. Régen pedig fordítva volt, a répát imádtam, a zöldséget pedig nem annyira. Hát változik az ember.

Én már kb. 2 hónapja nem vettem kenyeret. Nem vagyok annyira kenyeres. Emlékszem gyerekként sok zsíros kenyeret ettünk, meg fokhagymás pirítóst. Azt a sonkás orsót szoktam venni, amit 3 fele vágok, s az 3 reggelim. Eszek hozzá húsos-szalonnát, vagy disznósajtot, esetleg aszpikos felvágottat, vagy valamilyen tojást. Ugyan ma tervezem, hogy vennem kell kenyeret, mivel hamarosan szeretnék spenótot főzni, s azt csak bundáskenyérrel szeretem. Hát nekem is van dilim, nem is kevés, de hát ez van.... Nem vagyunk egyformák...szerencsére!!

Húúú! Most olvasom, hogy még a hagymát is megeszitek a húslevesből... Én az apróra összevágott hagymát bármiből megeszem, de egybe... azt nem. Az egyik unokatesóm egyszer amikor nálunk ebédeltek pár éve, s kérte a hagymát. Akkor hallottam először, hogy azt is megeszik. Hát ez van!!

Ügyes vagy, hogy ennyi féle lekvárt főztél! Régen én is minden évben főztem lekvárt, meg rengeteg befőttet, de most ebben az évben semmit nem raktam el, hogy júniusban eltört a vállam. De van még 2-3 éves befőttem, azt is meg kell enni.

No mentem...

További szép napot!

Hali

Az üzenetet a felhasználó 2017-10-17 10:11:58-kor módosította.
Előzmény: marioon (98889)
Válaszok
 


 marioon
    
2017-10-17 09:04:16  (98892)
  Még annyit : a palacsinta tésztájába SEM rakok CUKROT !

Előzmény: marioon (98889)
Válaszok
 


 marioon
    
2017-10-17 08:55:53  (98891)
  Rántásos lábaskám... :D
Talán nem öregebb, mint én ! Mert amúgy örököltem.
Még a zománc jó rajta, ezért sem dobtam ki.
És persze azért, mert nem kaptam még helyette olyat, ami kivívta volna figyelmem.

Így van Évi, én is azt gondolom, adjuk a mintát a fiataloknak. Úgy nevelünk, sokszor a tudtunkon kívül. S viszik magukkal tovább.




Előzmény: Éva 85 (98884)
Válaszok
 


 marioon
    
2017-10-17 08:52:34  (98890)
  Szép napot neked és mindenkinek !

De így a jó ! Öröm úgy főzni, hogy sikered van ! :)



Előzmény: ewika (98886)
Válaszok
 


 marioon
    
2017-10-17 08:49:50  (98889)
 
"Na jó, bocsi.. Attól még finom lehet nektek..."

Hát persze ! :) Miért is ne lenne finom, az, amit amúgy is megeszel ?! :D
Ki így, ki úgy ! Üresen, rongyosan, cukrosan, tele tömve !

Különben én is saját készítésű lekvárral kínáltam ! A nyáron csináltam eper, málna és sárgabaracklekvárt.

Képzeld még olyan lekvárt is főztem,  amiben sem cukrot, sem tartósítószert nem tettem !
Mert a fiam úgy szereti !

S ennek jegyében én pl. a süteményeket sohasem porcukrozom, mikor már készre sültek. Fölös kalória, meg egészségtelen a sok cukor... :)
De azért vannak rigolyáim ! :D A káposztás tészta, az borssal és kristálycukorral jó ! :D Bár amennyit én megeszek belőle.... S hasonló nyalánkságok. :)

Különben meg, régen azért gyakrabban, mert talán nem volt ilyen választék, vagy finomabb volt a friss a kenyér, a kenyeret is ettük magában ! Minden kence és felvágott nélkül.

Ma meg már alig eszünk kenyeret.

S visszatérve a lopkodott palacsintára (ami úgy olvasom nem csak nálunk volt szokás, vagy talán még most is az ), ha krumplit sütöttem/sütök, arra is ez a sors vár ! :D

De, különösen még, mikor kicsik voltak a gyerekek és répát, karalábét pucoltam, mindig adtam nekik nyersen is. Vagy  a káposzta torzsáját ! A mai napig szívesen megeszik. Legyen az kelkáposzta, vagy akár karfiol is.
Szeretik is a zöldségeket , salátákat nyersen, de főve is !
Nálunk nem marad meg a húslevesben főtt zöldség, répa, zeller, hagyma, stb.


Az üzenetet a felhasználó 2017-10-17 08:50:51-kor módosította.
Előzmény: katrin (98885)
Válaszok
 


 ewika
    
2017-10-17 07:14:03  (98888)
  Én gyerekként nagyon szerettem a sima kristálycukorral megszórt palacsintát.

Előzmény: katrin (98885)
Válaszok
 


 ewika
    
2017-10-17 07:13:04  (98887)
  A palacsintasütőt én sem használom másra.



Előzmény: marioon (98882)
Válaszok
 


 ewika
    
2017-10-17 06:59:16  (98886)
  Szép napot Mindenkinek!

Nálunk ez a mai napig így van. Nekiállok a sütésnek, már fél órája állok a tűzhely mellett, de még egy palacsintám sincs, mert ellopkodják.



Előzmény: marioon (98875)
Válaszok
 


 katrin
    
2017-10-16 20:38:19  (98885)
  Szia Marioon!

Nekem nincs indukciós főzőlapom, csak sima gázon sütök, főzök.

Nálunk a gyerekeim és az unokáim sem ették meg a sima palacsintát. Ők is csak jó sok töltelékkel szeretik. Mikor kicsi gyerek voltam, Anyukám mindig az általa készített baracklekvárral töltötte a palacsintákat. Imádtuk. Nekünk eszünkbe se jutott, hogy üresen megegyük. Na jó, bocsi.. Attól még finom lehet nektek...

Szép estét, szép álmokat!

Hali
Előzmény: marioon (98877)
Válaszok
 


 Éva 85
    
2017-10-16 20:15:41  (98884)
  Igen igen. Ezt hoztam én is otthonról, a rántásnak is külön edenye volt, a tészta is saját fazekában főtt.
A zöldség darabolása sem volt mindegy milyen, attól függőn miben mihez használatos . És még ezerféle jó szokás amit sikerült otthonról elmenteni. Ennél egy jobb dolog van, mikor latom, hogy én is tovabb adtam vmit.

Előzmény: marioon (98882)
Válaszok
 


 marioon
    
2017-10-16 19:56:29  (98883)
  Bocs, telefonon pötyögtetem, ezért egy kicsit nehézkesebb. :D
Előzmény: marioon (98882)
Válaszok
 


 marioon
    
2017-10-16 19:49:54  (98882)
  Még annyit.. Lehet, hogy túlzás, de mindig is úgy gondoltam, hogy amiben palacsintát sütök, azt nem használom másra. S igy van ez a tejes dolgokkal. Van két edényem is, amiben tejberizst, vagy hasonló tejes dolgot készitek.Van, amiben húst sütk, de más edényben készítem a rántott húst, vagy mást használok pörköltnek. Tehát nem az a lényeg elsösorban, hogy a palacsintát kifejezetten palcsintasütőben készítsem, hanem arra alkalmas edényben.
Az üzenetet a felhasználó 2017-10-16 19:55:21-kor módosította.
Előzmény: katrin (98873)
Válaszok
 


 Éva 85
    
2017-10-16 19:48:52  (98881)
  Az illatok a hangulatok, az ízek együtt olyan kellemes emlékekké lesznek idővel. Ez olyan jó, mikor egy bizonyos étel illata előhoz millió szép emléket, beszélgetést együttlétet.
Előzmény: marioon (98880)
Válaszok
 


 marioon
    
2017-10-16 19:33:46  (98880)
  Ugye ! :) Én is, ahogy így visszaemlékeztem, szép emlékeket hozott újra elő. A nevető, huncut, beosonó gyerkőcöket.

De szép is volt ! :)




Előzmény: Éva 85 (98878)
Válaszok
 


 marioon
    
2017-10-16 19:32:06  (98879)
  Igen, amit vettem palacsintasütőt, az 5 ezer volt. Biztos van olcsóbb is, amit használhatnák a főzőlaphoz, de amikor megvettem, örültem, hogy végre kaptam, mert már keresgéltem a boltokban, s úgy gondoltam megéri az árát ! :D
Hát tényleg ! :D
Kidobott pénz az ablakon...

Amúgy van még ezen kívül két majdnem új palacsintasütőm, amit eddig használtam.

De már eldugulok a palacsintáimmal együtt ! :D



Előzmény: katrin (98873)
Válaszok
 


NetHírlap / Fórum / Család / Zabálnivalók...
      Oldal:  / 1979      bontás: 


Név: 
       Jelszó: