2018. április 25. szerda - Márk
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / Macskaklub
Privát üzenetek

Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat
Kijelentkezés

Keresés

Keresett kifejezés:

Kereső:Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
Forma 1
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Politika
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Üzenet, jelenlegi formájában:


 Anyóca
        
2018-04-13 10:41:07   (27970)
  Szevasztok !
Nem tűntem el én se , csak ......nincs kedvem , jószerivel semmihez .
Tegnap elkezdték a gyerekem szteroidos kezelését . Három vagy 5 napos vénás adagolás , attól függően hogy reagál . Nem volt mese , mert kb. 2-3 hete nagyon ügyetlenek lettek a kezei . Cipőfűzés , ing-gomb, borotválkozás , zöldség pucolás hétköznapi ellenségekké váltak . Voltam vele az Uzsokiban , ahol az ottani SM-es fődoki se mondott mást , mint itt a tatabányai specialista .
Mostanra legalább 4 ilyen dokival értekeztünk , mese nincs , bele kell törődni . Hát nem szakadok meg a röhögéstől az biztos . De legalább a gyerekem fel van dobva , legalábbis a menyem szerint. Olvastam , hogy ez meg a szteroid egyik velejárója . Büdös kölök kibulizta , hogy a normál protokoll ellenére , nem kell neki bent feküdni a kórházban , ha otthon pihen . Öntörvényű egy kölök .
Úgy néz ki , mára is nyári meleg várható , mint ami tegnap is volt . Mingyá' indulok is gumit cseréltetni , bevásárolni . Valami unokám fogára való vacsit is gyártanom kell , mert Boti itt alszik .
Holnap meg én viszem a fiam a szurira , mert a menyem dolgozik . No meg van itthon egy halom papír , azzal is kell valamit kezdenem , mert a jövő héttől indul az  év végi zárásos  "aratómunka" .
Szóval nem unatkozom . Pedig nagyon szeretnék már egyszer az életben unatkozni !
Macsekok jól vannak , sokat alszanak , és Mici továbbra is nyüvi Sacit . Hatalmasakat birkóznak , Saci meg morog , fúj , de azért újra meg újra nekiugrik Micinek .  Mancika meg csak  "van" . Néha kimegy az erkélyre , eszik/iszik/elvégzi a dolgát az alomban , és ennyi . Nagyon-nagyon ritkán játszik kicsit , -de csak magában- egy lehullott viráglevéllel, vagy egy madzag darabbal . Nem egy társasági lény . Név: 
       Jelszó: