2018. február 20. kedd - Aladár, Álmos
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek /  EDC ( Every Day Carry ) kés és lámpatopik
Privát üzenetek

Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat
Kijelentkezés

Keresés

Keresett kifejezés:

Kereső:Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
Forma 1
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Politika
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Üzenet, jelenlegi formájában:


 szumoo
        
2018-02-13 08:10:38   (37667)
  Egyszer régebben bejelentettem egy hamisítványt a licitálós oldalon, ez a sablonválasz jött:

Szabályzatunk szerint tilos a piactéren hamisítványt árulni, mivel azonban oldalunk csak közvetítői szerepet tölt be az eladók és a vevők között, ezért a termék valódiságáért az azt feltöltő eladó felelős. Mivel a termék az eladó tulajdonában van, így nem is tudjuk megállapítani annak eredetiségét.
Ezért annak eldöntését, hogy egy termék hamis vagy eredeti, a termékforgalmazóra, gyártóra vagy az adott márka védjegyének tulajdonosára bízzuk, akiknek lehetőséget biztosítunk arra, hogy az általuk kifogásolt termékeket bejelentsék a „Márkavédelmi űrlapunkon” keresztül és kérjék ezeknek a termékeknek a törlését. Az űrlap ezen a címen érhető el: http://www.******.hu/jogsertotartalom/
Kérjük, hogy a terméktörlés érdekében a fent leírt módon tegye meg a bejelentését, ha rendelkezik az ehhez szükséges jogosultságokkal (márkatulajdonos, kizárólagos forgalmazó stb.).


Szóval tilosnak tilos, de lesz@rják, a glock, a seiko, a samsung ... etc. sosem fog bejelentést tenni hamisítványok miatt, ráadásul minden terméknél egyesével.
 Név: 
       Jelszó: