2018. február 19. hétfő - Zsuzsanna
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat
Kijelentkezés

Keresés

Keresett kifejezés:

Kereső:Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
Forma 1
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Politika
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Üzenet, jelenlegi formájában:


 Bejcsa
        
2018-02-13 06:04:12   (46622)
 
Drága Csed, Jamie filmjeiből tudom én is, amit írsz, hogy a bimbóskel tulképpen téli szabadtéri zőccség, és ha szereti valaki, akkor nagyon, mert ő pl. odavan érte, mindig süt alá baconkockákat, és azon forgatja meg a bimbókat.

Látod, arra már nem emlékszem, hogy kesernyés az íze, éppen hogy olyan furán édesnek éreztem + spenótzamat, de azért most már juszt is próbálkozni fogok vele, hogy hátha.


Ó, hányszor, de hányszor van az, hogy valami eü-s gond, vagy ilyesmi egy idő után elkezd végre javulgatni és ha az ember ezt konstatálja nagy boldogan, másnap már vissza is esik, nagyon műxik ez az elkajabálás-szindróma. Ilyenkor fityiszt mutatnak az istenek, mert azok nem szeretik, ha az ember elégedett meg boldog, mert csak nekik lehet.


Jesszus, tegnap is villantottak egy szultános előzetes, brrrr.. ahogy a szultán sátrában a Musztafát szépen lassan körbeveszi négy hóhér, már tán csak nem ott az apja szeme láttára nyiffantják ki, mert az már tényleg brutál lenne, ha valaki annyira szereti az utódait, ahogy ez a férfi, nincs az az árulás, ami ezt tudná kihozni belőle, gondolnánk. Pedig. Régen sok-sok francia és olasz történelemmel kapcsolatos könyvet olvastam, mert ezekben az országokban annyi kalandos királytörténet volt, és hát cseppet sem szelídebbek, mint a török szultán palotájában, telistele testvérgyilokkal és számos olyan is volt, hogy az apakirály nyiffantotta ki a rosszalkodó gyerekét, aki nem volt képes a végsőkig tartani a tekintélytiszteletet és akkor nem volt kecmec. Nagyon gyarlóra és kegyetlenre sikeredett az emberi természet, akárki is gyártotta.


Puszi !

 Név: 
       Jelszó: