2018. április 23. hétfő - Béla
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat
Kijelentkezés

Keresés

Keresett kifejezés:

Kereső:Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
Forma 1
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Politika
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Üzenet, jelenlegi formájában:


 Anyóca
        
2018-01-13 20:43:07   (46103)
  Mindenkinek jó estét !
Mostanában rengeteget keresgélek a neten . (Magunk bajára sikertelenül .)
Így belefutok sokféle cikkbe , eszmefuttatásba . Többek között az ekcémával kapcsolatban is . Sajnos megjegyezni nem tudom , de akit érint , annak talán megérné a  "szörfözést" .
Olvastam használható gyógygomba kivonatról , tej-érzékenység miatti kialakulásról , különböző szerekre való reakciókról , meg a jóég tudja még mi mindenről . Ami leülepedni látszik ezekből , az az immunrendszer reakciója valamire .  Szóval .... valamilyen módon azt kellene kitaláltatni (gondolom immunológussal) ) , hogy mi az okozója . De asszem' senkinek nem mondtam újat .....
Volt egy kollégám , akinek szintén a kezén (kézfején , alkarján) jelent meg az ekcéma , de olyan agresszíven , hogy hótt' vörös  volt a bőre .  Az ember azt hitte , hogy menten vérezni kezd .  Szegénykém   "Tolnától Baranyáig"   járt , mire egy doki eltiltotta a hústól , főleg a fűszeresektől  (pedig a lelkét is eladta volna egy szál kolbászért) . Nem gyógyult meg , de látványosan javult . Cukkoltuk is néha , ha újra kivörösödött a keze , mert akkor elfogyott a lelkiereje kolbász ügyileg .
A fiú unokámnak a fenekén van egy tenyérnyi foltban ekcéma , a lányunokámnak meg a térdhajlatában . Nem vészes a látvány , mert épp csak rózsaszín a folt , de viszket nekik . Kaptak valami kencét , de lótüdőt sem ér .  Most abajgatom a menyem , veselkedjenek neki egy alapos kivizsgálásnak , de egyelőre elhajtott azzal , hogy a dokinő szerint kinövik . Hánemtom' .... szerintem ezt nem lehet kinőni , amikor bárki , bármikor beleeshet .  Logikátlan .... Név: 
       Jelszó: