2018. április 23. hétfő - Béla
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat
Kijelentkezés

Keresés

Keresett kifejezés:

Kereső:Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
Forma 1
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Politika
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Üzenet, jelenlegi formájában:


 Pipitér
        
2018-01-13 16:50:49   (46099)
  Beuska kedves, remélem azóta túl vagytok a fejedelmi ebéden, és mindenkinek ízlett a bőséges, remek felhozat. Ennyi kaja! Gondolom marad azért holnapra is. Most következik akkor a megérdemelt pihenés.

Bevallom, még soha nem mertem főzni, hűteni és újrafőzni az öreg tyúkot, pedig volt már benne részem - már mint az öreg tyúk, sőt kokas főzésében. A múltkoriban is a kutyuska járt jól, mert nem főtt meg a jószág rendesen. Írd már meg légyszíves, hogy mikor teszed bele a zöldségeket, hogy azok ne főjenek agyon. Másnap, amikor újrafőzöd?

Bármennyire is nem szabadna, bizony elcsábulok egy-egy elmerülős kádazásra. Nem sokáig, de olyan jó, hogy megér egy kockázatot :-)

Micsoda jó dolog, hogy újra tudod kötni a holmikat. A mellény egy áldás, mert a fene tudja miért, mindig a hátunk fázik. Örülni fog neki Krisz, azt biztos.

Ma is laza voltam, csak főztem, mosogattam, meg amit muszáj volt, megcsináltam.
Esik a hó szinte egész nap, eddig nem volt tartós, de most olyan 2 cm-nyi megmaradt. A fenyő valami csodaszép, megpihentek rajta a hópihék, igazi téli csendélet. Dél körül szinte táncoltak a fehér pamacsok, fújt a szél, pár percre odaragadtam az ablaküveghez, ezt nézni kellett.

Puszi!
 Név: 
       Jelszó: