2018. március 18. vasárnap - Sándor, Ede
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat
Kijelentkezés

Keresés

Keresett kifejezés:

Kereső:Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
Forma 1
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Politika
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Üzenet, jelenlegi formájában:


 Mamsi
        
2018-01-13 06:23:19   (46095)
  Szép napot Kedveseim!

Müller idézetre visszatérve:
Nekem az a véleményem, hogy muszáj a másik erényeire fókuszálni a hibák helyett, mert egyrészt nekünk is tuti, hogy számtalan idegesítő dolgunk van, amit a  férjeink is benyelnek tőlünk, másrészt saját tapasztalatom, hogy amint elkezdek a másikkal, (ez nemcsak férj, én pl. egy ifi korombéli barátnőmmel éltem ezt meg), szóval amint elkezdek vele valamiért kritikusan érezni, egyre több hibáját kezdem meglátni, és persze egyre jobban felnagyítani magamban. És mint tudjuk, minél több negatív érzést dédelgetünk magunkban, annál inkább sikerül elhajlanunk abba az irányba, ami egy párkapcsolatban pláne nem szerencsés. Az kivédhetetlen, hogy időnként ne érezzünk bosszúságot a másik irányába, mert ahhoz angyalnak kellett volna születni, de semmiképpen sem szeretném, ha a férjemet állandóan idegesítőnek érezném, inkább igyekszek elsiklani a bosszantó dolgai felett.
Benne is tuti, meg van az igyekezet. Mert pl. mi nagyon szerettünk együtt járni mindenfelé  a betegségem előtt, és a mai napig is igénylené a kíséretet részemről, és emiatt nemrégiben volt egy érzelmesebb beszélgetésünk, amikor elmondtam neki, hogy mennyire sajnálom, hogy a pánikom miatt nem tudok olyan felesége lenni, mint régen voltam. És megölelgetett, és azt mondta nekem a saját stílusában, hogy: Ne keseregj mamikám, ez van, ezt dobta a gép.
Szóval a lényeg, hogy nem akarok arra fókuszálni, hogy dörzsölgeti a kis mancsát, inkább arra, hogy egy kis cuki mosómaci, akire jó ránézni, még ha már nem is az a királyfi a fehér lovon, mint ami megismerkedésünkkor volt, elvégre én sem az a királylány vagyok már dettó. :DDDDD

Puszika


 Név: 
       Jelszó: