2018. március 24. szombat - Gábor, Karina
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat
Kijelentkezés

Keresés

Keresett kifejezés:

Kereső:Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
Forma 1
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Politika
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Üzenet, jelenlegi formájában:


 Mamsi
        
2018-01-13 06:03:29   (46094)
  Beuskám,
pontosan azokat írtad le érvként a kád mellett, amiket magam is leírnák.
Mivel állandóan szédülök, nem merek egyedül zuhanyozni, csak ha Apus is itthon van, mert nem akarom, hogy belezuhanjak azokba a nagy üvegtáblákba, és kivérezzek, mint egy disznó, mire valaki rám találna. A csúszást megoldottam egy spéci fürdőpapuccsal, de eleinte nagyon sokszor megcsúsztam én is. Pont pár napja forráztam le a nyakamat hajmosás közben, mert én is véletlen hozzáértem a csaphoz, és nem vettem észre, hogy áttoltam a forró víz irányába. Belülről a puceválása egy kész agyrém, a vegyszereket, amik tisztítanák nem bírom beszívni, fuldoklok, ezért használom a citromot inkább, amivel nehézkesebb viszont  a dolog, ahhoz, hogy takarítsam, és utána körbe le is tudjam mosni egy szál bugyingóban kell lennem, mert különben mindenemet összekenek, aztán meg bevizezek a lemosáskor, szóval úúúúúúútálom, de nagyon.
Én nem akartam a fülkét, de férjem ráizgult, mikor a nővére lecserélte a kádját, és nekünk majmolni kellett. Nem, mintha ő sokat használná, a gyárban fürdik, itthon csak nagy ritkán, de én szívok miatta. Ráadásul nem elég, hogy Apust győzködnöm kellett, még nővére is beleszól mindenbe, és nekem magyarázkodnom kell, meg vitatkoznom, hogy a saját lakásunkban miért akarok ezt, vagy azt csinálni. Nagyon bosszant a dolog, és sokszor tartok tőle, hogy egyszer el ne szakadjon a cérna nálam, mert akkor csúnya vége lenne, Apus miatt nyelek csak mindig, de irtó nehéz.

Óóó, csodás lehet a tyúkhúsleveskéd, ahogy olvastam, hogy milyen szép lassan fődögélt, mindjárt térdig ért a nyálam. :DDDD
Kötögetéssel csak óvatosan, nehogy kiújuljon a megerőltetés a kezedben. Puszika


 Név: 
       Jelszó: