2018. május 22. kedd - Júlia, Rita
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Fegyverliberalizáció
Privát üzenetek

Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat
Kijelentkezés

Keresés

Keresett kifejezés:

Kereső:Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
Forma 1
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Politika
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Üzenet, jelenlegi formájában:


 Fortitu
        
2017-11-09 20:47:59   (11362)
  Interjú  Stephen Willeford-dal, az incidens hősével. A mészárló golyóálló mellényt viselt, platetel (mint kiderült később, plate csak elöl volt) és sisakot. Stephen egy AR15-össel fékezte meg a tömeggyilkost, amit a páncélból vett elő, néhány lőszert gyorsan betárazott a tárba, majd a helyszínre sietett mezítláb. A gyilkost kétszer lőtte meg a templom előtt, célzott lövéssel a plate mellett, valamint még egyszer (talán láb találat volt ??). A tettes el tudott még menekülni, akit egy másik lakos segítségével vettek üldözőbe. Ekkor a fegyverében már csak két lőszer volt, egy a tárban, egy a csőben. Amikor a menekülő kocsija fejre állt, végig sakkban tartotta, a puskát az ajtóra szegezve, amíg a rendőrök ki nem értek.
A támadó autójában még több fegyvert, lőszert találtak. Valószínűleg vagy visszament volna kivégezni az életben maradtakat, vagy máshol folytatta volna.
Stephent amúgy mélyen megrázta az eset, hiszen egy igen kis közösségről van szó, említi is, hogy igénybe fog venni valamilyen pszichológusi segítséget, hogy fel tudja dolgozni a traumát.
 Név: 
       Jelszó: