2018. május 20. vasárnap - Bernát, Felícia
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Fegyverliberalizáció
Privát üzenetek

Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat
Kijelentkezés

Keresés

Keresett kifejezés:

Kereső:Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
Forma 1
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Politika
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Üzenet, jelenlegi formájában:


 Shrinkwrap
        
2017-10-20 10:30:17   (11352)
  Angoltanárként végeztem, angol-amerikai tanulmányokon. Ezt általában akkor szoktam elárulni miután épp kibukott belőlem egy aktuális tiráda hogy mennyire rühellem egy csomó dologhoz való opresszionista hozzáállásukat és azt ezt kiszolgáló polgári szervilizmust. Nem értik.
Egy átlagember - értsd: akinek nincsenek ilyen libertárius szabadságjog-igényei mint a fegyveres önvédelem/fegyvertartás - az azt az országot valami kultúrpatinás kánaánnak látja, apróbb hibákkal. Ezek az emberek azt látják hogy London a legbiztonságosabb metropolisz a nők számára azt nem hogy a rendőrt is leszúrhatják a város közepén mert nincs nála semmi amivel magát vagy a kis kelet-európai au-pairt megvédhetné ha valami rohadék úgy dönt hogy rövid a szoknya.
Valamint azt sem fogják fel hogy minden mást így kezelnek, ha volna hozzá potenciáljuk akkor itt is minden utcai kamera a GCHQ-ba küldené ahogy téged egy beléptetőkapun ellenőriznek amikor a Váci utcára mész butikot nézegetni, és örülsz hogy az adóddal támogathattad a királyi családot.
 Név: 
       Jelszó: