2018. május 23. szerda - Dezső
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Fegyverbarátok a rászorulókért
Privát üzenetek

Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat
Kijelentkezés

Keresés

Keresett kifejezés:

Kereső:Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
Forma 1
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Politika
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Üzenet, jelenlegi formájában:


 Toto atya
        
2017-10-09 14:53:03   (514)
  Köszönet a fórumos anonim támogatónak, a Totóból rögtön sejtettem. :)
Ezerrel készülünk a versenyre, a szombati 20 km-s Suhanj! edzésen többek közt Julkát toltuk futókocsiban. Julka nem tud járni, de óriási gyerek humora van így végig szórakoztatta a futókat. *
Még tudsz csatlakozni a kampányhoz amivel a fogyatékkal élők sportolását segítő Suhanj! alapítványnak gyűjtök a jövő heti 30 km lefutásával a SPAR maratonon.
Jó ügyért futunk - Hajrá Suhanj!


Támogatás ITT :)*: Kérdezte valaki máshol hogy "az meg miért jó ha egy mozgássérült gyereket végigtoltok egy futóversenyen?" A válasz: egyrészt látássérültek és kézi hajtású kocsival mozgáskorlátozottak is velünk futnak. A gyerekeknek pedig ez óriási élmény, a versenyen mindenki nekik integet, pacsiznak velük futás közben, biztatják őket, stb. Harmadrészt ez a fogyatékkal élők integrációját is segíti, nincsenek kihagyva, lehagyva, elfelejtve - ők is jöhetnek és ott lehetnek. Plusz az alapítvány üzemeltet egy speciálisan fogyatékkal élők számára kialakított edzőtermet, ami az országban az egyetlen. Ez magánszemélyek és cégek adományokból működik, meg persze a tagdíjakból hiszen nem mozgáskorlátozottak is látogatják.
 Név: 
       Jelszó: