2018. május 22. kedd - Júlia, Rita
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat
Kijelentkezés

Keresés

Keresett kifejezés:

Kereső:Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
Forma 1
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Politika
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Üzenet, jelenlegi formájában:


 margareta68
        
2017-08-11 10:58:21   (44010)
  Sziasztok kedves sorstársak!:(

Bizony még van mit várnunk, hogy hány napig kell még szenvedni az időtől is, mintha nem lenne amúgy is elég bajunk már!:(

Vicusom együttérzésem veled is, tényleg jobb is, ha az ember nem nézegeti a netet sem, mert még jobban beijed a bajai mellé, bár ezeket én is olvastam már, de azért mindig reménykedjünk, hogy nem a hasnyálmirigy, vagy infarkt..., de pld. a reflux is prudkálhat állítólag ilyen tüneteket is, szóval még a dokik sem tudják megállapítani, nemhogy a laikusok!:(...de a hasnyál.. állítólag  még brutálabb és hányás és egyéb rosszulléttel társul még, persze egy epegörcs sem sokkal jobb, de talán nem annyira veszélyes! Bizony nagyon is elképzelhető, mert az epének árthat sok zöldség, mert én sem bírom azt sem, meg még a gyümölcsök is bejátszanak, amikor az is rendetlenkedik néha, azt tényleg jobb, ha kibőjtöli az ember, már aki tud még hova fogyni miatta ugye!:( Hát egyőnk sem dicsekedhet nagyon, az már biztos!:( Tegnap nekem is jobban fájt és még ma is a gyomrom, a szörnyű éhségérzet....de már megjártuk a piacot, ha nehezen is, mert apjukom sem mert egyedül elmenni a bégyós fejével, ami nem akar már jobb lenne neki sem. Most gyorsan raktam fel egy kis zöldbabfőzeléket, esetleg virslit főzök mellé, már nem sütögetek még husit is, akinek nem tetszik, nem eszi!
Tegnap este a nagy hőségben, ajtó-ablak tárva ugye és hirtelen 10 órakor, olyan szélvihar kerekedett a semmiből, hogy nem győztem "kirohanni" virágokat menteni és zárkózni, ami meg a fulladás környékére viszi az embert, ahogy Őszike is írja, vagy tán Eszter, már nem is tudom, de mindőnkre hasonlóan hat, azt tudom! Be is vettem a fél altatómat megint, hogy hátha...de szerencsére nem sokáig tartott a viharos szél és esőnek nyoma sem volt, csak a szél,  aztán 2 órás periódusokban sikerült valamit azért aludnom is.
Mára aztán ismét mondják a viharokat, már fél az ember előre, mert eső helyett csak a rongálás van leginkább!:(....na meg ismét aggódhatok is majd, mert a fiamék pont megint estefelé indulnak az Alföldre, Berekfürdő, Kunmadaras a találkahelyük a csapattal, vasárnap estére jönnek haza.

Vigyázzatok magatokra, amennyit lehet pihenjünk, mást egyelőre nem nagyon tudunk tenni! Név: 
       Jelszó: