2018. február 18. vasárnap - Bernadett
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / "RÉGIMÓDI" TOPIK III.
Privát üzenetek

Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat
Kijelentkezés

Keresés

Keresett kifejezés:

Kereső:Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
Forma 1
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Politika
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Üzenet, jelenlegi formájában:


 Bejcsa
        
2017-08-11 05:37:36   (44006)
 
Őszike, nekem hőmérsékletileg meg hangulatilag a tegnap volt a csúcs, mármint mínusz csúcs, úgy éreztem, hogy megfulladok, de tényleg, tök mindegy, hányszor megy ilyenkor az ember egyperces zuhira, még rosszabb. Nem irigyellek, hogy neked menni kellett valahova, árnyék meg sehol.


Ne is mondd a Szümbült, annyira furi volt turbán nélkül, sírósan, elesetten, szánalmasan. Nem is tudom elképzelni én sem, hogy mint majd szabad ember, mit fog csinálni, se az a viszonylagos hatalma nem lesz, és hol lesz majd szükség rá annyira, mint a palotában.

A szultán is szánalmas csórikám, de nagyon jól adja elő a színész. Az a Szelim egy rakás szerencsétlen romlottság, és még majd ebből lesz szultán. Vallás ide, vagy oda, tuti, hogy stikában sokan piálnak, manapság is, biztos van zugkocsma is, mert konkrétan tudom, egy rokony ilyen országban dolgozott évekig, mesélt ilyesmiről is. Az ember már csak gyarló, mindenmerre.

Én hülye, hetekkel ezelőtt valahogy ottfelejtkeztem délutánonként a Fatmagülbe, nem mondom, hogy maga a történet nem érdekes, azért fogott meg, na de! Tegnap már ott tartottam, hogy annyira bambán naiv a férfi főszereplő, és mindig bőg, a jány főszereplő még bambább lett, ő is folyton bőg, ami érthető is valamennyire, de arrafele ha kell, ha nem, bőgnek, különösképpen a fószerek, még a gonosz bűnözők is, már alig várom, hogy vége legyen a sorozatnak.


A lehűlés - már ha lesz - klassz menüötletet ad neked.

 Név: 
       Jelszó: