2018. május 22. kedd - Júlia, Rita
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / NetHírlap kávéház / Macskaklub
Privát üzenetek

Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat
Kijelentkezés

Keresés

Keresett kifejezés:

Kereső:Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
Forma 1
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Politika
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Üzenet, jelenlegi formájában:


 Bagheera the panther
        
2017-08-10 10:52:38   (25011)
  Sziasztok, megjöttünk. :-)

Még nincs együtt a család, 1/2 9-9-re ígérték, hogy hozzák Kutyamamát. Kicsit mérges vagyok, mert szólhattak volna, hogy kicsit elcsúsztak időben, és csak 1/2 12 körül jönnek, mert akkor még reggel első dolgom lett volna értemenni. Úgyhogy most még nagyon várom, remélem, nem sértődött meg ránk, amiért itthagytuk, és hogy jól van, jól érezte magát....

Párizs nagyon jó volt, az a város, ahol minden és minden típusú ember megtalálhatja azt, ami érdekli, ami neki tetszik. :-) A szélsőségekig csodálatos, és ugyanadig a szélsőségig megvan az árnyékos oldala is. Így együtt kerek az egész. :-)
Ami szerintem a legfontosabb, az a végtelen nyugalom. Senki nem ideges, nem türelmetlen, mindenki mosolygós, barátságos, az autósok türelmesek, a biciklisek bátran és nyugodtan közlekednek. Sokkal több biciklis van, mint nálunk, vigyáznak rájuk, ahogy a gyalogosokra is.

Amit nálunk kommunikál a média abból semmit nem éreztünk. Nincs félelem, rettegés, fekete, fehér, sárga, arab, indiai, mindenféle náció teljes békében él egymás mellett. És elég sok a kutyás, sőt, természetes, hogy a zöldségesnél (ami ott inkább gyümölcsös) az eladó mellett üldögél a cicája. :-)

Jövök majd még, most várom a kis családtagot, közben mosok, pakolok, aztán majd a képeket rendezgetem....
 Név: 
       Jelszó: